سبد خرید
0

سبد خرید شما خالی است.

حساب کاربری

یا

ترفند های شیرینی پزی

همه ما روزانه ممکن است از تخم مرغ استفاده کنیم، اما اینکه تخم مرغ سالم است یا خیر اهمیت زیادی دارد زیرا استفاده از تخم مرغ ناسالم موجب فاسد شدن کل غذا می گردد . روش اول شناورکردن تخم مرغ ...
مدیر سایت
چند ترفند برای پخت بهتر نان!!! ازفعال بودن مخمر اطمینان حاصل کنید مقداری را در آب گرم مخلوط کرده و برای 5 دقیقه استراحت داده تا کاملا کف کند. از مخمر با کیفیت بالا استفاده نمایید و در فریزر نگه ...
مدیر سایت
سس سالاد رستورانی ماست ۳ قاشق غ سس مایونز ۲ قاشق غ سرکه ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری شکر نصف ق لیموترش نصف (یا آبلیموتازه ۲ ق غ) تمام مواد را مخلوط میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم ...
مدیر سایت
پنکیک ها انواع صبحانه های خوشمزه بین المللی 🇦🇿🇦🇹🇧🇪🇧🇫🇮🇷🇮🇸🇰🇼🇲🇷🇲🇲هستن که بخاطر اینکه در تابه های کوچک🥞🥞 تهیه میشن با نام پنکیک🍒🍊🍎 شهرت یافتن و کلی هم مدل های 🥰🥰مختلف داره. 🥳مواداولیه رو ببینیم برای ۴ نفر 🌼 تخم مرغ: ۲عدد ...
مدیر سایت
  یک سوم مقدار   نصف مقدار   مقدار اصلی 4/1پیمانه 6قاشق سوپ خوری   4/3پیمانه 3قاشق سوپ خوری+5/1قاشق چایخوری 3/1پیمانه 3/2پیمانه 2قاشق سوپخوری+2قاشق چایخوری 4/1پیمانه 2/1پیمانه 1قاشق سوپخوری+1و4/1قاشق چایخوری 2قاشق سوپخوری+2قاشق چایخوری 3/1پیمانه 1قاشق سوپخوری+1قاشق چای خوری 2قاشق سوپ ...
مدیر سایت
شاید یکی از دلایلی که باعث میشود دور درست کردن کیک خانگی را خط بکشید این است که به فر دسترسی ندارید،اما برای این هم راهکاری وجود داردو میتوانید در قابلمه و بدون فر یک کیک قابلمه ای خوشگل و ...
مدیر سایت
احتمالا برای شما هم پیش اومده که زمانی بخواید کیکتون رو تزیین و روکش کنید و دنبال گزینه های متنوعی باشید توی این مقاله با چند مدل مختلف فراستینگ برای کیک و کاپ کیک آشنا میشیم که میتونه باعث تنوع ...
مدیر سایت
چرا ماکارون دو فاز نمیشود و پایه نمیدهد؟ رطوبت در مواد اولیه مواد را در مرحله ماکارونژ زیاد از هم هم زدید و مواد رقیق شده ماکارون ها را قبل از اینکه سطح رویی آنها خشک شده باشد داخل فر ...
مدیر سایت
کاستارد یا کاسترد نوعی ماده ست که پایه ی اصلیش شیر،پنیریاشیرعسلی(شیر تغلیظ شده ی شیرین) هست که با تخم مرغ یا زرده تخم مرغ پخته میشه که علت غلیظ شدنش پروتئین تخم مرغه و ممکنه داخل ترکیبش از آرد،نشاسته ذرت ...
مدیر سایت
نکات فرم دادن خامه قنادی   1-برای فرم دادن خامه باید خامه کاملا خنک باشد اما یخی نباشد 2-ظرفی که خامه را در ان فرم میدیهیم باید فلزی، شیشه ای و یا چینی باشد ،نباید پلاستیکی باشد بهترین حالت فلزی ...
مدیر سایت
1 2 3 8