طرز تهیه کیک فوری شکلاتی با بافت اسفنجی

طرز تهیه کیک شکلاتی فوری

طعم شکلات (کاکائو) یکی از موردپسندترین طعم‌ ها در جهان می‌ باشد؛ علت محبوبیت کیک فوری شکلاتی نزد کودکان و بزرگسالان نیز حاکی از همین واقعیت است. این کیک محبوب بافت نرم و پنبه ای دارد و مناسب برای میان وعده‌ ها و نیز گزینه‌ ای عالی جهت پذیرایی در دورهمی‌ ها و مهمانی‌ ها است.

کیک فوری شکلاتی اصولاً یک خوراکی بین المللی محسوب می‌ شود که به دلیل سادگی در دستور پخت نوعی کیک فوری به شمار می‌ آید. در تهیه این محصول می‌ توان خلاقیت به خرج داد و آن را به صورت دلخواه آماده کرد؛ به همین علت است که امروزه با چندین طرز تهیه کیک فوری شکلاتی روبرو می‌ باشیم. این کیک لذیذ را می‌ توان با فر و یا بدون فر آماده کرد؛ بنابراین با هر سطح از امکانات، امکان تهیه آن وجود دارد. اگر با ما همراه باشید، در ادامه این مطلب یکی از بهترین دستورهای پخت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

 

مواد لازم برای پخت کیک فوری و شکلاتی 4 نفره

  • آرد: 1 پیمانه
  • پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • شیر: ۴ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • وانیل: نوک قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • گاناش شکلاتی: به مقدار کافی

 

طرز تهیه کیک فوری شکلاتی 

برای تهیه کیک فوری شکلاتی ابتدا یک ظرف با عمق مناسب انتخاب کرده و تخم مرغ‌ را در آن بشکنید. سپس شکر و وانیل را به آن افزوده و با همزن برقی حسابی هم بزنید؛ تا وقتی که یک مخلوط یکدست و کشدار با رنگ کرمی تهیه شود. در ادامه روغن مایع را افزوده و مجدد مواد را هم بزنید تا ترکیب آنها یکنواخت  شود.

در این مرحله آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و حداقل دو مرتبه الک کنید. حال پودر کاکائو را به آرد اضافه کرده و مخلوط را هم بزنید تا پودر کاکائو به طور یکنواخت در کل آرد پخش شود. سپس، یک بار دیگر آرد و پودر کاکائو را الک کنید. ترکیب به دست آمده را در چند مرحله به محتویات ظرف اضافه کرده و در این مدت همزن برقی را در داخل ظرف روشن بگذارید و مواد را مدام هم بزنید.

در این مرحله نوبت به پخت کیک فوری شکلاتی می رسد. ابتدا فر را روشن کرده و در دمای ۱۸۰ درجه تنظیم نمایید و ۱۰ دقیقه بعد به منظور پختن کیک از آن استفاده کنید. آنگاه یک ظرف مناسب که حجمی بیشتر از مواد شما دارد، انتخاب کنید. چرا که کیک پس از پخته شدن پف می‌ کند و افزایش حجم می دهد و بخشی از ظرف باید خالی باشد. حتی می‌ توانید به طور همزمان از دو یا سه ظرف به این منظور استفاده نمایید. ابتدا سطح داخلی ظرف‌ ها را چرب کرده و سپس دو سوم از ظرفیت آنها را از مواد پر کنید. ظرف‌ ها را حداقل ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا عمل پخت آنها به طور کامل انجام شود.

بعد از گذشت زمان فوق و پخته شدن کیک شکلاتی، آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا حدودی سرد شود. آنگاه کیک را از ظرف خارج کرده و با استفاده از گاناش شکلاتی تزیین کنید. به این منظور می‌ توانید گاناش را در داخل قیف ریخته و سطح بیرونی کیک را با آن طبق سلیقه خود پوشش دهید. جهت تزیین کیک از مواد دیگر از جمله پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام، شکلات چیپسی و هر ماده‌ مشابه نیز می‌ توانید استفاده کنید.

 

نکات مهم در مورد تهیه کیک فوری شکلاتی

  • برای آنکه از پخته شدن کیک به اطمینان برسید ضمن آنکه باید سطح بیرونی آن را در نظر داشته باشید و تغییر رنگ آن به رنگ طلایی می تواند معیاری برای پخته شدن کیک باشد، تست کردن کیک با خلال دندان نیز راه حلی هوشمندانه است. به این منظور خلال دندان را در داخل بافت کیک فرو کرده و خارج کنید. در صورتی که هیچ ماده‌ ای به خلال دندان نچسبد، این امر نشان می‌ دهد کیک کاملاً پخته شده است.
  • در صورتی که گاناش شکلاتی در اختیار ندارید، این ماده را بلافاصله در منزل می‌ توانید تهیه کنید. به این منظور مقداری خامه، شکلات تخته ای، وانیل و کره را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را هم زده و صبر کنید به غلظت کافی برسد. این محصول همان گاناش است و برای پوشش دادن سطح بیرونی کیک می‌ توانید از آن استفاده کنید.

 

طرز تهیه کیک فوری شکلاتی

طرز تهیه کیک فوری شکلاتی با بافت اسفنجی. طعم شکلات (کاکائو) یکی از موردپسندترین طعم‌ ها در جهان می‌ باشد ...

نوع: cake

کلمات کلیدی: کیک شکلاتی, طرز تهیه کیک شکلاتی

زمان آماده سازی: PT30M

زمان پخت و پز: PT1H

زمان کل: PT1H30M

اجزاء دستورالعمل:

راهنمای دستورالعمل:

شکستن تخم مرغ:

  • برای تهیه کیک فوری شکلاتی ابتدا یک ظرف با عمق مناسب انتخاب کرده و تخم مرغ‌ را در آن بشکنید.

اضافه کردن شکر و وانیل:

  • سپس شکر و وانیل را به آن افزوده و با همزن برقی حسابی هم بزنید؛ تا وقتی که یک مخلوط یکدست و کشدار با رنگ کرمی تهیه شود. در ادامه روغن مایع را افزوده و مجدد مواد را هم بزنید تا ترکیب آنها یکنواخت شود

اضافه کردن آرد و بکینگ پودر:

  • در این مرحله آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و حداقل دو مرتبه الک کنید. حال پودر کاکائو را به آرد اضافه کرده و مخلوط را هم بزنید تا پودر کاکائو به طور یکنواخت در کل آرد پخش شود.

پخت کیک:

  • در این مرحله نوبت به پخت کیک فوری شکلاتی می رسد. ابتدا فر را روشن کرده و در دمای ۱۸۰ درجه تنظیم نمایید و ۱۰ دقیقه بعد به منظور پختن کیک از آن استفاده کنید

امتیازدهی ویرایشگر:
5
مدیر سایت
ارسال دیدگاه