3 مدل ترفند برای سس سالاد

سس سالاد رستورانی
ماست ۳ قاشق غ
سس مایونز ۲ قاشق غ
سرکه ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر نصف ق
لیموترش نصف (یا آبلیموتازه ۲ ق غ)
تمام مواد را مخلوط میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم و داخل ظرف دربسته در یخچال چند دقیقه استراحت می دهیم تا مزه ی سس به خورد سالاد برود.
به دلخواه میتونید کمی فلفل سیاه اضافه کنید.

سس سالاد وینگرت

این اندازه برای یک وعده هست!
• خردل نسبتا تند ۱ قاشق چای خوری
• سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری
• روغن زیتون ۴ فاشق غذاخوری
• نمک ۱ قاشق چای خوری
• فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
ترکیب بالا رو مخلوط کنید و در یخچال نگه داری کنید.

سس سالاد ایتالیایی

این مقدار مواد لازم برای ۱ نفر هستش
• فلفل قرمز پرک ۱/۴ قاشق چای خوری
• تخم کرفس ۱/۸ قاشق چای خوری
• فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
• نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
• عسل ۳-۲ قاشق چای خوری
• ریحان خشک ۱ قاشق چای خوری
• پودر آویشن ۱,۱/۴ قاشق چای خوری
• جعفری ریز خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
• سیر له شده ۲ عدد
• پیازچه ریز شده ۱ عدد
• روغن زیتون ۳/۴ فنجان
• سرکه قرمز ۱/۲ فنجان
• تمامی ادویه ها و سبزیجات خشک را با هم مخلوط کنید و با سرکه مخلوط کنید انها همراه با سیر خرد شده به روغن می افرایید و حسابی مخلوط کنید تا ادویه در روغن حل شوند این سس را قبل از سرو در شیشه در بسته بریزید حداقل نیم ساعت قبل از مصرف درست شود.
• در یخچال تا ۱ ماه ماندگاری دارد.
• مزه این سس به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد اگر شیرین تر میپسندید کمی عسل بیشتر بریزید.

مدیر سایت