سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

ترفند های شیرینی پزی

ترفند های پخت دونات سعی کنید حتما از مایه خمیر استفاده کنید اگر مایه خمیر نداشتید به ازای هر قاشق غذاخوری خمیرمایه که در دستور شما هست نصف قاشق غذاخوری آبلیمو+ نصف قاشق غذاخوری جوش شیرین استفاده کنید اگر میخواهید ...
مدیر سایت
١ پیمانه آرد: 125 گرم ١ پیمانه نشاسته ذرت: 125 گرم ١ پیمانه آرد ذرت: 150 گرم ١ پیمانه کره: 200 گرم ١ پیمانه شکر: 200 گرم ١ پیمانه شکر قهوه ای: 210 گرم ١ پیمانه پودر کاکائو: 100 گرم ...
مدیر سایت
مایه خمیر: یکی از اصلی ترین مواد برای به عمل آمدن نان شماست ، توصیه به استفاده از مایه خمیر خشک است ب شرطی که حتما به تاریخ مصرف آن توجه شود و تازه باشد آب : مقداری که قرار ...
مدیر سایت
روش پف کردن کیک : آرد : یکی از نکاتی که باید در این مورد به آن توجه کنید آرد شماست ، به طوریکه باید آرد را قبل از پخت و استفاده حداقل 3 بار الک کنید ( توجه داشته ...
مدیر سایت
راهنمای خرید فر شیرینی پزی به طور کل ما 3 مدل فر برای پخت و پز داریم : 1 . گازی – گاز شهری 2 . برقی – المنت های برقی 3 . کانوکشن – امواج مایکروویو   1 . ...
مدیر سایت
دانستنی های روغن قنادی به طور کل چند مدل روغن صاف وجود دارد که مهم ترین آن در شیرینی دانمارکی و خمیر هزار لا و تهیه شیرینی های خشک کاربرد دارد . همین مدل روغن پر کاربرد که گفته شد ...
مدیر سایت
در مورد بیکینگ پودر بیکینگ پودر یک به عمل آوردنده شیمیایی است که برای پف کردن و سبک شدن و پوک شدن بافت کیک استفاده میشود این پودر در اغلب موارد برای پف کردن و پوک کردن بافت کیک در ...
مدیر سایت
1 6 7 8