ماکارون ، به جذابیت ایفل

ماکارون

اولین حضور ماکارون در اروپا و فرانسه به قرون وسطی برمی گردد. در آن زمان، ماکارون نوعی شیرینی کوچک و شیرین بود که از بادام، سفیده تخم مرغ و شکر

تهیه می شود و بیرونش ترد و شکننده و داخلش نرم بود.

در حقیقت می توان این طور گفت که ماکارون در ابتدا در بسیاری از کشورهای  اروپایی وجود داشت و محدود به فرانسه نبود. اما کاترین دو مدیچی، ملکه فرانسه و

همسر هنری دوم بود که این شیرینی را به فرانسه آورد و آن را به یک شیرینی فرانسوی تبدیل کرد.

در حقیقت، این ملکه که اصالتی ایتالیایی داشت بعد از ازدواج با هنری دوم در قرن ۱۶ همراه با خود دستور تهیه این شیرینی را از ایتالیا به دربار فرانسه آورد.

درست است که ماکارون از ایتالیا به فرانسه آمده، اما نباید نقش فرانسه در تحول و شکل گیری این نوع شیرینی را نادیده گرفت. فرانسوی ها با تغییراتی که در

دستور تهیه این شیرینی دادن آن را به یک شیرینی لطیف، زیبا و شکیل و کاملا فرانسوی تبدیل کردند.

اولین دستور تهیه شیرینی ماکارون در فرانسه به قرن هفدهم برمی گردد و از آن زمان تاکنون دستور تهیه های متفاوتی از این نوع شیرینی منتشر شده است.

دستور تهیه و ترکیبات این شیرینی بسیار ساده است ، اما درست کردن یک ماکارون درست و حسابی نیازمند مهارت بالایی است. چون بافت لطیف این شیرینی به

سرعت می شکند و از بین می رود و باید نکات بسیار ریز و دقیقی را در تهیه این شیرینی رعایت کرد.

چیزی که ما امروزه به عنوان شیرینی ماکارون می شناسیم از ترکیب و ادغام دو نوع شیرینی بر پایه مرنگ به وجود آمده که در پاریس ابداع شده است .

ماکارون کم کم در سرتاسر دنیا محبوبیت پیدا کرد و به عنوان یک شیرینی فرانسوی و باکلاس در کشورهای مختلف دنیا شهرت پیدا کرد.

در آخر یک نکته جالب را هم باید اضافه کنیم و آن این است که یک روز در سال به ماکارون اختصاص پیدا کرده است. در سال ۲۰۰۵ قنادی مشهور پاریس به نام

پیر ارمه پیشنهاد داد که روز بیستم جولای به عنوان «روز ماکارون» نامگذاری شود.

با توجه به محبوبیت گسترده و جهانی این شیرینی، جا داشت که یک روز را برای تجلیل این شیرینی محبوب و خوشمزه در نظر بگیرند. در این روز برنامه های زیادی

در سرتاسر جهان و به ویژه فرانسه و پاریس برگزار می شود

مدیر سایت
ارسال دیدگاه