سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

ترفند های شیرینی پزی

فاقد دیدگاه

نکات پخت تارت

پخت تارت چندین دستور تهیه برای خمیر تارت ذکر شده است; می‌توانید بجای آب از زرده تخم مرغ استفاده کنید  یا بجای کره در دستور تهیه فرانسوی روغن زیتون آمده است. همچنین می‌توانید بجای وانیل از پوست لیمو رنده شده ...
مدیر سایت
تفاوت پای و تارت :  این را بدانید که پای و تارت از یک ریشه و هم خانواده هستند، ولی از نظر قدمت پای قدیمی تر است و تارت حدود دویست سال  دیرتر بوجود آمده است. پای برای همه قشرهای جامعه ...
مدیر سایت
تاریخچه تارت تارت نوعی شیرینی، متشکل از یک خمیر پوسته و مواد تشکیل دهنده روی آن است. تارت‌ها در اندازه‌های مختلف تهیه می‌شود و روی آن‌ها را معمولا با مواد مختلف شیرینی همچون کرم کاستارد و میوه‌جات پر می‌کنند. البته ...
مدیر سایت
نام های متفاوت قهوه از ابتدا تا کنون موکا در تاریخ برای قهوه اسامی زیادی استفاده شده است ، کافا ناحیه ای در اتیوپی می باشد که معتقدند اصلیت و ریشه ی قهوه به این ناحیه بر می گردد .موکا ...
مدیر سایت
دانستنی های قهوه قهوه نام نوعی نوشیدنی است که به واسطه بو دادن دان قهوه تولید می شود. این واژه شاید برایتان ناآشنا باشد، کافه یا کافا که عربی شده قهوه و نام شهری در اتیوپی است که گیاه قهوه ...
مدیر سایت
فاقد دیدگاه

چیز کیک

مواد لازم تهیه چیز کیک :  بیسکویت آرد شده: یک و نیم پیمانه کره: ۷۰ گرم دارچین: یک قاشق چایخوری (قابل حذف) پنیرخامه ای: ۶۰۰ گرم ماست خامه ای: دو سوم پیمانه شکر: دو سوم پیمانه تخم مرغ: دو عدد ...
مدیر سایت
نکات مهم در پخت نان ١ . آرد سفيد هميشه بايد *٣بار* الك شود ٢ . هميشه به ازای هر يك پيمانه آرد يك قاشق چايخوری بيكينگ پودر نياز است ( هردو با هم الك شوند سپس اضافه شوند ) ...
مدیر سایت
5 راه برای خوشمزه تر کردن شیرینی شما اگر در تهیه کیک و شیرینی و دسرتان به برخی نکات توجه کنید قطعا شیرینی بهتری رو به عمل خواهید آورد در اینجا به 5 نکته برای پخت کیک شیرینی و یا ...
مدیر سایت
١ . آرد سفيد هميشه بايد *٣بار* الك شود ٢ . هميشه به ازای هر يك پيمانه آرد يك قاشق چايخوری بيكينگ پودر نياز است ( هردو با هم الك شوند سپس اضافه شوند ) ٣ . برای پخته شدن ...
مدیر سایت
دانستنی فرهای قنادی یک قانون کلی هست که اگر حجم کیک شما بیشتر باشد حرارت فر متوسط و زمان پخت شما باید زیاد باشد در عوض اگر کیک و شیرینی شما کوچک باشد حرارت زیاد فر و زمان کمتر برای ...
مدیر سایت
1 5 6 7 8