سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

ترفند های شیرینی پزی

تاریخچه شیرینی کوکی کوکی شکلات چیپسی محبوب ترین شیرینی آمریکاست و اولین بار در ایالت ماساچوستِ آمریکا، توسط یک استاد دانشگاه و متخصص تغذیه به نام  Ruth Graves Wakefield خلق شد. داستان به وجود آمدن این دستور از اونجائی شروع می شود که ...
مدیر سایت
تاریخچه کروسان بسیاری از مردم، «کروسان یا همان «کروسانت» را جزو شیرینی‌های اصیل فرانسوی به حساب می‌آورند؛ اما در واقع تاریخچه‌ی این نان شیرینی به حمله‌ی عثمانی‌ها به کشور اتریش برمی‌گردد. در واقع بیشتر شیرینی‌های معروف فرانسوی که برای صبحانه ...
مدیر سایت
1.درپخت براونی، توصيه مي شود از شکر دانه ریزیا پودر قند استفاده کنيد، تا سريعا در مخلوط حل شود. 2.در دستوراتی که شامل کره و شکلات هستند، بهتر است مخلوط اين دو را با هم ذوب کنيد و توجه داشته ...
مدیر سایت
دانستنی جالب درمورد براونی برخلاف بیشتر دستورهای شیرینی ودسر که خاستگاه اروپایی دارند، براونی اولين بار در اواخر قرن نوزدهم ميلادی و در هتل «پالمرهاوس» شيکاگو در آمريکا و به سفارش يکی از مشتريان که سفارش دسری کوچک تر از ...
مدیر سایت
1. بافت وافل بلژیکی از مدل معمولی ترد تر و سبک تر است .2 در برخی از دستورهای وافل بلژیکی به جای بیکینگ پودر از مخمر استفاده میشود. 3. دقت کنید فقط یک لایه نازک از مواد روی صفحات دستگاه ...
مدیر سایت
نکته جالب درمورد وافل خاستگاه وافل به اروپای غربیِ قرون وسطی برمی‌گردد. در آن زمان، خمیر وافل در میان دو صفحه فلزی ریخته می‌شد که ساختاری مشبک داشت تا خمیر را نگه دارد و مانع ریختن آن از اطراف صفحاتی ...
مدیر سایت
فاقد دیدگاه

نکات پخت کرپ

تابه مناسب پخت کرپ : انتخاب تابه مناسب در پخت کرپ بسیار مهم است و باید از تابه ضخیم با دیواره های مورب استفاده شود. ضخامتِ تابه، گرما را بصورت یکسان و درست منتقل می کند و باعث می شود ...
مدیر سایت
تاریخچه کرپ کرپ سیر تکاملش را از قرن دوازدهم با گندم سیاه آغاز کرد، به کلیساها و خانه ها راه پیدا کرد و در قرن هجدهم به رستوران ها هم رسید. معروف ترین کرپ شیرین دنیا هم در یکی از ...
مدیر سایت
آشپزی فرانسه در حقیقت از سبک های مختلف سنت آشپزی این کشور نشات گرفته است. در کشور های دیگر غذای فرانسوی به عنوان نوعی غذا تلقی می شود که در رستوران های مجلل و با قیمت بالا سرو می شود. ...
مدیر سایت
  اغلب ما هنگام درست کردن ماست یا پنیر خانگی مایع  زرد رنگ تولید شده را دور میریزیم غافل از اینکه این مایع همان سرم یا مایع شیر یا به اصطلاح آب پنیر است. آب پنیر دارای خواص بسیار زیاد ...
مدیر سایت
1 4 5 6 7 8