سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

ترفند های شیرینی پزی

شکلات اهل کجاست؟ حدود یک و نیم میلیون مزرعه کاکائو در افریقای غربی وجود دارد. اکثر مقادیر کاکائو (۷۰ درصد) از غرب افریقا استحصال می شود و مابقی در مناطقی دیگر مانند آمریکای لاتین و جنوبی کشت می شود. کاکائو توسط ...
مدیر سایت
تاریخچه کاکائو این گیاه ۴۰۰۰ هزار ساله یکی از مطبوع ترین و لذیذترین طعم ها را به گنجینه چشایی ما اضافه کرده است. واژه کاکائو از کلمه cacahuatl  و واژه مایایی kakaw  گرفته شده است و به معنای میوه قرمز پررنگ است. گیاه کاکائو ...
مدیر سایت
درباره نشاسته ذرت : نشاسته ذرت به دلیل شفاف بودن بعد از مخلوط شدن در مایعات و پخته شدن و غلظت بیشتر جایگزین مناسبی برای آرد در دستورات پخت و پز است. همچنین نشاسته ذرت به جای تخم مرغ نیز ...
مدیر سایت
کرم تارتارچیست؟و چه کاربردی دارد؟ در علم شیمی، تارتارات پتاسیم هیدوژن به عنوان کرم تارتار شناخته شده است. کرم تارتار در واقع یک اسید می‌باشد که نام علمی آن پتاسیم هیدروژن تارتاریک “potassium hydrogen tartrate” با فرمول شیمیایی KC4H5O6 و جز اسیدهای ...
مدیر سایت
نقش چربی در شیرینی و کیک یکی ازمهم ترین مواد اولیه مورد استفاده در شیرینی پزی چربی است، به طوریکه در لیست مواد لازم اغلب دستورها نوعی چربی (روغن، کره یا مارگارین) به چشم می خورد. تا یک قرن پیش ...
مدیر سایت
قسمت دوم نقش چربی در شیرینی و کیک !!! مارگارین استفاده مارگارین به جای روغنهای معمولی، ضمن تسهیل در امر مخلوط شدن اجزای کیک، موجب بالا رفتن آب مصرف شده می گردد که باعث به تأخیر افتادن بیاتی در بافت ...
مدیر سایت
فاقد دیدگاه

نشاسته در قنادی!!!

نشاسته در قنادی نشاسته پایه بسیاری از مواد اصلی صنعت قنادی است و از این رو به مادرمواد اولیه این صنت لقب گرفته است. عمده مصرف نشاسته در صنایع قندی و آردی شامل اسنک، نان صنعتی، بستنی، کیک، کلوچه و وویفر ...
مدیر سایت
فاقد دیدگاه

گاناش!!!

گاناش گاناش یکی از واژه هایی است که در تمام شاخه های هنر قنادی به کار میرود. در دستورات شکلات سازی، شیرینی پزی، دسرها و در دکوراتوریو تزیین محصولات قنادی بارها با این لغت مواجه خواهید شد. به گاناش کرم همه کار ...
مدیر سایت
طرز استفاده شکلات تخته ای سفید مناسب برای انواع کیک و شیرینی استفاده به صورت بن ماری وزن حدودی 300 گرم آب کردن شکلات تخته ای به روش بن ماری : برای ذوب کردن شکلات قهوه ای یا سفید میشه ...
مدیر سایت
فاقد دیدگاه

تاریخچه چیزکیک

تاریخچه چیزکیک «چیز‌کیک» یا «کیک پنیر» به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین دسرهای دنیا ریشه در آشپزی یونان باستان دارد. شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید این دسر  با برش مشهور مثلثی‌اش یکی از مقوی‌ترین و سالم‌ترین خوراکی‌ها در ...
مدیر سایت
1 2 3 4 5 6 8