تاریخچه کاکائو – قسمت دوم

شکلات اهل کجاست؟

حدود یک و نیم میلیون مزرعه کاکائو در افریقای غربی وجود دارد.

اکثر مقادیر کاکائو (۷۰ درصد) از غرب افریقا استحصال می شود و مابقی در مناطقی دیگر مانند آمریکای لاتین و جنوبی کشت می شود.

کاکائو توسط دست (نه به صورت مکانیزه)) در مزارع کوچک و خانوادگی رشد داده می شوند.

برگهای درخت کاکائو می توانند ۹۰ درجه از حالت افقی تا عمودی حرکت کنند. با این کار نور خورشید را دریافت و از برگهای جوانتر محافظت می کنند.

برخی از درختان کاکائو بیش از ۲۰۰ سال عمر می کنند ولی اکثر دانه های کاکائو قابل فروش از درختان تا ۲۵ سالگی برداشت می شود.

در غرب آفریقا، متوسط مساحت زمین هایی که کاکائو در آن ها کشت شده ۷ تا ۱۰ هکتار است.

را طراحی کرد. (Conching machine) اولین ماشین کنچینگ کاکائو(Rudolph Lindt) رودولف لینت

انحنای بستر آن شبیه پوسته یک صدف حلزونی بود.

بزرگترین تولیدکننده کاکائو در دنیاست که قریب بر ۴۰ درصد عرضه جهانی را تامین می نمایدCote d’Ivoire

بواسطه برخی برنامه های حمایت شده توسط صنعت و شرکای تجاری که مشتمل بر موسسات و دولت ها، کشاورزان، اکنون، ۷۰ درصد تا ۷۵ درصد بیشتر از محصولشان کسب درامد می کنند.

بیشتر مزارع کاکائو تحت تملک کمپانی هایی که شکلات تولید می کنند نیستند.

چه کسانی به شکلات وابسته هستند؟

بنجامین فرنکلین در مغازه چاپ و تکثیر خود در فیلادلفیا شکلات می فروخت.

قیمت کاکائو روزانه در حال نوسان است و بر درامد کشاورزان تاثیر می گذارد.

دانه های کاکائو برای مردمان آمریکای مرکزی بسیار ارزشمند بود به حدی که آنها از آن بعنوان ارز رایج آن موقع استفاده می کردند.

متوسط خانواده کشاورز پرورش دهنده کاکائو ۸ عضو دارد.

انجمن پرورش کاکائوی اندونزی یک مجصمه غول پیکر از دستانی که یک میوه کاکائو (پوسته بیرونی میوه) در دست دارند ساخته است.

به علاوه جهت نگهداری و پایش کاکائو، اعضای خانواده ممکن است مدتی موز یا دیگر میوه جات را کاشت و برداشت کنند.

مردم باستان همچنین تک های میوه (پالپ) کاکائو را تخمیر می کردند تا نوشیدنی های دیگر را با آن بسازند.

در ماه نوامبر، آلمان ها سنت مارتین (یک شوالیه که ملافه خود را به یک گدا بخشید) را با رژه فانوس روشن، شیرینی و شکلات داغ جشن می گیرند.

در سرتاسر دنیا، ۴۰ میلیون تا ۵۰ میلیون نفر برای زندگی شان به کاکائو نیازمندند.

نظام سلطنتی اسپانیا کیک کاکائویی به عنوان پاداش اعطا می کند.

آزتک، امپراتور مونتزوما (در آریزونا) روزانه ۵۰ فنجان کاکائو از یک جام طلایی نوش جان می کرد

دو تا ۴ روز طول برای ساخت یک شکلات بار سلطنتی طول می کشد.

شکلات شامل دو واحد کره کاکائو (مقداری طبیعی که از دانه شکلات گرفته شده است) به علاوه یک مقدار زیادی از کاکائو برای بالا بردن حال کرمی بودن (نیمه جامد شدن) است.

درصد کاکائو نشان دهنده مقدار وزنی دانه کاکائو در شکلات می باشد

انگلیسی است. Cocoa نحوه گفتن اسپانیایی وCacao

شامپاین و شراب گازدار بسیار اسیدی تر از آن هستند که بتوان با شکلات تلخ یا شیری خورد. در صورت تمایل، می توان شکلات شیری و یا تلخ را با شراب قرمز خورد. به طور عام، بایستی میزان شیرینی شراب را با میزان شیرینی شکلات تطبیق کرد.

برخی برنامه های اعتبارسنجی کاکائو بر اساس توفیق تلفیق با محصولات مشابه مانند قهوه مدلسازی می شوند.

شکلات می تواند سگ ها و گربه ها مریض کند، این بدان معنی است که به دوستان خزدار و پشمالوی خود از این خوردنی ندهید و همه را خود بخورید.

یک کشاورز بایستی ۴ تا ۵ سال صبر کند تا درخت کاکائو اش محصول بدهد.

مدیر سایت
ارسال دیدگاه