این گیاه ۴۰۰۰ هزار ساله یکی از مطبوع ترین و لذیذترین طعم ها را به گنجینه چشایی ما اضافه کرده است. واژه کاکائو از کلمه cacahuatl و واژه مایایی kakaw گرفته شده است و به...
شکلات اهل کجاست؟
حدود یک و نیم میلیون مزرعه کاکائو در افریقای غربی وجود دارد.
اکثر مقادیر کاکائو (۷۰ درصد) از غرب افریقا استحصال می شود و مابقی در مناطقی دیگر مانند آمریکای...
6 نکته قبل از پخت ماکارون
1 . برای لایه میانی ماکارون از انواع مربا وشکلات وکرم صبحانه یا نوتلا میتوانید استفاده کنید .
2 . ماکارون رابدون اضافه کردن رنگ خوراکی...
4 نکته ضروری برای اینکه ماکارون تازه خرید کنید
1. رنگ ماکارون نباید بیش از حد رنگ پریده یا پررنگ باشد. یک قناد ماهر می داند که چطور باید رنگ مناسب را در تهیه ماکارون...
اولین حضور ماکارون در اروپا و فرانسه به قرون وسطی برمی گردد. در آن زمان، ماکارون نوعی شیرینی کوچک و شیرین بود که از بادام، سفیده تخم مرغ و شکر
تهیه می شود و بیرونش ترد...
4 نکته برای بهشتی کردن طعم دونات
1 . در دستور پخت دونات ساده به جای شیر و خمیر مایه فوری می توانید از بکینگ پودر و ماست غلیظ استفاده کنید .
2 . اگر رژیم لاغری دارید...