طرز استفاده شکلات تخته ای سفید
مناسب برای انواع کیک و شیرینی
استفاده به صورت بن ماری
وزن حدودی 300 گرم
آب کردن شکلات تخته ای به روش بن ماری :
برای ذوب کردن شکلات قهوه ای یا سفید میشه از ظرفی فلزی استفاده کرد و ظرف محتوی شکلات رو روی ظرف دیگه ای که محتوی آب هست قرار داد و ظرف آب رو روی حرارت ملایم گذاشت.
به این روش بن ماری (بن ماری یا روش ذوب کردن با حرارت غیرمستقیم) گفته میشه. شکلات به تدریج شل میشه و باید با لیسک هم زد تا کاملا ذوب بشه.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.