اگر به چند نکته توجه نکنید ممکن است تمام زحمت شما برای پخت کوکی از بین میرود
حال به بررسی این نکات میپردازیم
سفت شدن
یکی از اتفاقاتی که ممکن است هنگام درست کردن کوکی بیفتد سفت شدن آن است که علاوه بر استفاده زیاد آرد، میتواند در اثر بیش از حد هم زدن خمیر، اتفاق باشد. تا زمانی خمیر کوکی را به هم بزنید که تمام مواد با هم مخلوط شوند نه بیشتر.
اتفاق دیگر پهن شدن بیش از حد است.
دلیل آن میتواند بیش از حد سرد بودن فر و یا استفاده بیش از حد از اسپری روغن آشپزی باشد. بهتر است که به جای اسپری روغن از کاغذ روغنی استفاده کنید و یا ظروف تیرهتر به کار ببرید. همچنین ممکن است دلیل آن بیش از حد هم زدن کره و شکر باشد.
گاهی ممکن است به اندازه کافی پهن نشود
که بر عکس مورد قبل میتواند دلایلی از جمله داغی بیش از حد فر و چرب نکردن کافی ظرف داشته باشد.
ایجاد رنگ قهوه ای غیر یکنواخت
هم ممکن است بخاطر این باشد که حرارت فر به طور یکنواخت منتشر نشده است. برای رفع این مشکل میتوانید ظرف را حین پخت جابجا کنید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.