طرز تهیه توپک شکلات پرتقالی بدون فر

طرز تهیه توپک شکلاتی پرتقالی

ترکیب طعم های میوه ای و شکلاتی را اغلب ما به عنوان نوعی طعم رویایی می شناسیم و می پسندیم؛ طعمی که در توپک شکلات پرتقالی بهتر از هر شیرینی و دسر دیگر قابل حس کردن است. این خوراکی ناب و ممتاز می تواند دلیل لحظات شاد در دورهمی های دوستانه باشد و مناسب برای هر نوع پذیرایی رسمی و دوستانه است.

توپک شکلات پرتقالی چیست؟

از راحتی طرز تهیه توپک شکلات پرتقالی و آسان بودن دستور آن که بگذریم، عدم نیاز به فر و یخچالی بودن این خوراکی بی نظیر وجه تمایز آن در میان شیرینی جات است. بنابراین همه به راحتی می‌ توانند آن را در منزل تهیه کنند. توپک شکلات پرتقالی نوعی شیرینی اصیل ایرانی می باشد و ایده تهیه آن نوعی خلاقیت ایرانی است. این شیرینی فوق العاده در زمانی کوتاه در حدود یک ساعت آماده می شود. با آموختن طرز تهیه توپک شکلات پرتقالی در این مقاله، بهترین هنر خود را برای تهیه شیرینی خانگی مجلسی راحت و فوری می توانید به کار گیرید.

 

مواد و ترکیبات لازم برای تهیه توپک شکلات پرتقالی 5 نفره

  1. آب پرتقال تازه فشرده: نصف پیمانه؛ معادل ۱۰۰ میلی لیتر
  2. روغن مایع: ۲ قاشق غذا خوری؛ معادل ۷۰ گرم
  3. شکلات تلخ: ۱۲۰ گرم
  4. پودر کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری معادل ۱۵ گرم
  5. پوست پرتقال رنده شده: ۱ عدد
  6. شکر: ¼ پیمانه؛ معادل ۶۵ گرم
  7. بیسکوئیت: ۱ و نیم بسته؛ معادل ۲۵۰ گرم
  8. فندق، گردو و بادام زمینی آسیاب شده: هر کدام ۲ قاشق غذا خوری
  9. پودر نارگیل و پودر پسته برای تزیین: هر کدام نصف پیمانه

طرز تهیه توپک شکلاتی پرتقالی 

در طرز تهیه توپک شکلاتی پرتقالی ابتدا شکر را به آب پرتقال افزوده و هم می‌ زنیم تا کاملاً در آن حل شود. سپس مابقی مواد باید به ترتیب اضافه شوند به این منظور، ابتدا روغن مایع، سپس پوست پرتقال رنده شده و در ادامه پودر کاکائو را اضافه کرده و ترکیبات را هم می‌ زنیم تا یک مخلوط یک دست تهیه شود.

در مرحله دوم مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و باز هم به طور یکنواخت هم می‌ زنیم. تا زمانی که شکر کاملاً حل شده و مخلوط کاملا یک دست شود. آنگاه ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار می‌ گذاریم.

در ادامه لازم است شکلات تلخ را به صورت بن ماری و با استفاده از حرارت غیر مستقیم ذوب کنیم. آنگاه شکلات مایع را کنار گذاشته تا خنک شود و در مراحل بعد به کار ببریم.

در این مرحله باید بیسکویت‌ها را کاملاً خرد و پودری کنیم. با توجه به امکانات خود می‌ توانید این کار را به صورت دستی یا با استفاده از میکسر برقی انجام دهید. اینکه از کدام شیوه برای پودری کردن بیسکویت استفاده نمایید اهمیت چندانی ندارد. مهم این است که بیسکویت‌ ها به صورت یکنواخت پودری شوند. همین کار را لازم است برای مغزهای فندق، گردو و بادام زمینی نیز انجام دهید.

حال هر کدام از موادی را که پودری کرده‌ ایم، به ترتیب به مخلوط قبل اضافه کرده و مواد را کاملاً هم می‌ زنیم. در ادامه شکلات مایع را نیز اضافه کرده و هم زدن را ادامه می‌ دهیم. مقداری از شکلات مایع را می‌توانیم نگه داشته و در انتهای کار برای تزیین به کار ببریم. به این ترتیب نوعی خمیر یک دست تهیه می‌ شود که آماده قالب‌گیری خواهد بود. این خمیر بلافاصله آماده قالب گیری است و نیازی به استراحت کردن ندارد.

برای آماده کردن توپک‌ ها ابتدا دست را خیس کرده و هر بار به اندازه یک گردو از مواد برداشته و با دست حالت دهید. آنگاه در ظرف های مجزا پودرهای نارگیل و پسته ریخته و توپک‌ ‌ها را در آنها بغلتانید، سپس روی سینی قرار دهید. با این کار سطح بیرونی توپک‌ ‌ها کاملاً به پودر پسته و نارگیل آغشته می‌ شود و دیگر نیازی به تزیین نخواهد بود.

نهایتاً سینی حامل توپک‌ ها را در یخچال قرار دهید تا یک ساعت استراحت کنند. به این ترتیب بافت آنها سفت شده و خودشان را می گیرند. در آخر توپک‌ ها را در ظرف مناسب بچینید و به وقت پذیرایی مورد استفاده قرار دهید. نوش جان.

نکات تکمیلی 

  • برای تهیه پوست پرتقال رنده شده و باکیفیت بهتر است یک پرتقال درشت و تازه بشویید و خشک کنید. آنگاه بدون قاچ کردن و به حالت درسته شروع به رنده کردن پوست بیرونی آن کنید. رنده کردن را تا قبل از رسیدن به قسمت سفیدی داخلی آن ادامه دهید. برای رنده کردن نیز طرف متوسط یا درشت رنده را انتخاب کنید.
  • برای آنکه توپک شکلات پرتقالی طعم واقعی و ناب خود را داشته باشد، توصیه می شود از آب پرتقال تازه که همان موقع گرفته اید، استفاده نمایید.
  • در تزیین توپک ها می توانید به صورت کاملا سلیقه ای و با استفاده از مغزیجات دلخواه خود اقدام نمایید.
  • برای آنکه نوعی باکیفیت‌ تر از مغزیجات را استفاده نمایید، توصیه می‌ شود پودری کردن و خرد کردن آنها را خودتان انجام دهید.

 

مدیر سایت
ارسال دیدگاه