طرز تهیه کروسان

مواد اولیه طرز تهیه کروسان :

شیر   1 پیمانه

شکر  2/1 پیمانه

کره 100 گرم

تخم مرغ    2 عدد

خمیرمایه فوری 1 قاشق غذاخوری

نمک   4/1 قاشق چایخوری

آرد 4 پیمانه

وانیل   8/1 قاشق چایخوری

مواد رومال:

زرده تخم مرغ   1 عدد

شیر 1 قاشق غذاخوری

زمان آماده سازی:  45 دقیقه تا 1 ساعت      زمان انتظار برای پخت: 30 دقیقه    مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه:

شیر ولرم , یه قاشق غذاخوری شکر و مایه خمیر رو مخلوط میکنیم و ده دقیقه توی یه جای گرم میذاریم تا پف کنه.

توی یه کاسه شکر , کره نرم, وانیل, تخم مرغ رو با هم مخلوط میکنیم.بعد مایه خمیر که عمل اومده رو اضافه میکنیم و بعد از اون آرد رو کم کم میریزیمو با دست ورز می دیم.

تا جایی آرد میریزیم که خمیر به دست نچسبه. (آرد زیادباعث سفت و خشک شدن نون بعد از پخت میشه).

خمیر رو خوب ورز بدید. روی خمیر نایلون بندازین و با پارچه ی تمیز بپوشونید و یه ساعت به خمیر استراحت بدید تا حجم خمیر دو برابر بشه.

بعداز استراحت دوباره کمی ورز بدید و  خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو به صورت دایره باز کنید و به هشت قسمت مثلث مساوی تقسیم کنید.

روی قاعده ی مثلث از مواد دلخواهتونبریزید (مثل نوتلا و گردو) و به سمت راس مثلث رول کنید و بعد دو گوشه را به هم نزدیک کنید.

داخل سینی که کاغذ روغنی انداختیدبچینید. روی خمیر رو با پارچه پوشونده و ۲۰ دقیقه استراحت بدید.

بعد از استراحت با قلم مو زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر رو مخلوط کرده و رومال میزنیم.

(میتونید روی نون کنجد بپاشید) و در فر که ده دقیقه قبل روشن کردیم با دمای۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دیم و نهایتا دو دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا روی نونها طلایی بشه.

نوش جان

مدیر سایت
ارسال دیدگاه