طرز تهیه براونی مرطوب

مواد اولیه لازم تهیه براونی مرطوب :

کره 110 گرم
عسل 175 گرم
170 گرم شکلات ساده
100 گرم شکر
3 عدد تخم مرغ
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
125 گرم آرد ساده
120 گرم گردو خرد شده

مواد لازم جهت تهیه شکلات آب شده :

شکلات پخته و خرد  85 گرم
2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری عسل
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
300 گرم توت فرنگی تازه را بریزید

دستور پخت :

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 20 دقیقه

پخت کیک در : 70 دقیقه

زمان استراحت به کیک : 10 دقیقه
در یک خیلی حرارت ملایم ، 110 گرم کره و 175 گرم عسل یا شکر را ذوب کنید .

تا زمانی که ذوب شود، 170 گرم شکلات را به هم بزنید. شعله را کم کرده  و شکر و تخم مرغ را اضافه و تا زمانی که مخلوط شوند هم بزنید.
1 قاشق چای خوری وانیل، آرد و فندق را اضافه کنید.

آن را در ظرف از پیش تهیه شده بریزید. پخت در 180 درجه سانتیگراد / 30 دقیقه روی درجه 4 فر قرار بگیرد سپس 10 دقیقه به آن استراحت داده و آن را در محیط نگه داری کنید.

طرز تهیه شکلات آب شده : ترکیب شکلات خرد شده، 2 قاشق غذاخوری کره و شربت طلایی را در تابه با حرارت کم به هم زده تا مخلوط شوند . حرارت را کم کرده و هنگامی که سرد است وانیل را اضافه کنید ، شکلات آب شده را روی کیک خود بریزید و با تکه های توت فرنگی آن را تزئین کنید !

نوش جان

منبع : سایت www.allrecipes.com

هر دستوری که از سایت های معتبر انگلیسی زبان میخواهید رو به تیم ما بگید

افتخار ماست که سهمی از سفره قشنگتون داشته باشیم .

ایمیل به info@khoosheonline.ir

مدیر سایت
ارسال دیدگاه