10 ترفند مهم در شیرینی پزی

١ . آرد سفيد هميشه بايد *٣بار* الك شود

٢ . هميشه به ازای هر يك پيمانه آرد يك قاشق چايخوری بيكينگ پودر نياز است ( هردو با هم الك شوند سپس اضافه شوند )

٣ . برای پخته شدن كيكتان به باكيفيت ترين مدل ممكن ، سعی كنيد كيكتان در طبقه متوسط فر قرار دهيد

٤ . قبل از پخت كيك و …. بايد فرتان داغ شود که همه اين ها زمان های مختلف دارد

براي كيك : نيم ساعت قبل

براي شيرينی : ١٠ دقيقه قبل

” توجه ” سينی را داخل فر نگذاريد

٥ . شيرينی خشك را حتما داخل ظرف در دار بگذاريد و بين كاغذ روغنی بگذاريد

٦ . تخم مرغ مورد استفاده بايد حداقل ٦٠ كرم باشد

٧ . استفاده همزمان پودر كاكائو و هل اشتباه است

٨ . هر زمان از زرده تخم مرغ استفاده كرديد حتما از اسانس وانيل هم استفاده كنيد

٩ . در هنگام هم زدن تخم مرغ درجه همزن را روی متوسط بگذاريد

١٠ . تمام مواد مورد استفاده در كيك را يك ساعت قبل از پخت بيرون بگذاريد تا همه ، هم دما شوند

١١ . اگر ميخواهيد سفيده تخم مرغ هم بزنيد حتما تيغه ها كاملا خشك و تميز و حتما در يك جهت هم بزنيد

١٢ . اگر درِ فر را قبل از اينكه سه چهارم زمان پخت كيك نگذشته باشد باز كنيم ، پف كيك ما ميخوابد

مدیر سایت
ارسال دیدگاه