١ . آرد سفيد هميشه بايد *٣بار* الك شود
٢ . هميشه به ازای هر يك پيمانه آرد يك قاشق چايخوری بيكينگ پودر نياز است ( هردو با هم الك شوند سپس اضافه شوند )
٣ . برای پخته شدن كيكتان به باكيفيت ترين مدل ممكن ، سعی كنيد كيكتان در طبقه متوسط فر قرار دهيد
٤ . قبل از پخت كيك و …. بايد فرتان داغ شود که همه اين ها زمان های مختلف دارد
براي كيك : نيم ساعت قبل
براي شيرينی : ١٠ دقيقه قبل
” توجه ” سينی را داخل فر نگذاريد
٥ . شيرينی خشك را حتما داخل ظرف در دار بگذاريد و بين كاغذ روغنی بگذاريد
٦ . تخم مرغ مورد استفاده بايد حداقل ٦٠ كرم باشد
٧ . استفاده همزمان پودر كاكائو و هل اشتباه است
٨ . هر زمان از زرده تخم مرغ استفاده كرديد حتما از اسانس وانيل هم استفاده كنيد
٩ . در هنگام هم زدن تخم مرغ درجه همزن را روی متوسط بگذاريد
١٠ . تمام مواد مورد استفاده در كيك را يك ساعت قبل از پخت بيرون بگذاريد تا همه ، هم دما شوند
١١ . اگر ميخواهيد سفيده تخم مرغ هم بزنيد حتما تيغه ها كاملا خشك و تميز و حتما در يك جهت هم بزنيد
١٢ . اگر درِ فر را قبل از اينكه سه چهارم زمان پخت كيك نگذشته باشد باز كنيم ، پف كيك ما ميخوابد
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.