تابه مناسب پخت کرپ :
انتخاب تابه مناسب در پخت کرپ بسیار مهم است و باید از تابه ضخیم با دیواره های مورب استفاده شود. ضخامتِ تابه، گرما را بصورت یکسان و درست منتقل می کند و باعث می شود کرپ قبل از پخت و تشکیل مزه تیره نشود.کوتاه و مورب بودن دیواره های تابه برگرداندن کرپ را آسان می کند. اگر تازه کار هستید بهتر است از تابه های نچسب استفاده کنید ولی در کل در پخت کرپ اجباری برای استفاده از تفلون نیست.
دما ی مناسب پخت کرپ :
پیدا کردن دمای مناسب رمز موفقیت در پخت کرپ است. شعله نباید کم یا زیاد باشد، کم بودن شعله، مدت زمان پخت را زیاد و کرپ را خشک می کند و زیاد بودن شعله لطافت و طعم کرپ را از بین می برد.
دمایی مناسب است که بعد از ریختن مواد روی تابه داغ، هر سمت کرپ در مدت یک دقیقه کاملا پخته و به اصطلاح به شکل سطح ماه دربیاید.
تشخیص این دما فقط با درست کردن اولین کرپ مشخص می شود، با ریختن سریِ اول مواد متوجه می شوید که دما باید کمتر یا بیشتر شود.
مایه کرپ :
برخلاف پنکیک، مایه کرپ باید رقیق و به غلظت ماست همزده باشد و وقتی قاشق راداخلش فرو کنید و در بیاورید پشت قاشق را با لایه ای نازک بپوشاند. غلظت مایه باید طوری باشدکه مواد به راحتی در تابه گردانده شود. به دلیل جنس متفاوت آرد، ممکن است غلظت مایه کرپ بیشتر از اندازه مطلوب شود که در این صورت می توانید یک قاشق غذاخوری آب یا شیر به مواد اضافه کنید.
مایه کرپ حتما نیاز به استراحت دارد، این استراحت برای مرطوب شدن رشته هایِ گلوتنِ آرد، یکپارچگی مواد و لطافت کرپ واجب است و نباید حذف شود. استراحت می توانداز نیم ساعت در دمای محیط تا دو روز در یخچال باشد.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.