پخت تارت
چندین دستور تهیه برای خمیر تارت ذکر شده است; میتوانید بجای آب از زرده تخم مرغ استفاده کنید یا بجای کره در دستور تهیه فرانسوی روغن زیتون آمده است.
همچنین میتوانید بجای وانیل از پوست لیمو رنده شده استفاده کنید.
مهمترین نکته در تهیه خمیر تارت ترد و خوشمزه این است نباید خمیر آن را زیاد ورز دهید. ورز دادن زیاد باعث آزاد شدن گلوتن آرد میشود و در نهایت خمیر تارت خشک میشود. از ورز دادن خمیر با کف دستان خود نیز بپرهیزید زیرا گرمای دست باعث ذوب شدن کره میشود.
با اضافه کردن ۵۰ گرم پودر کاکائو و کم کردن همان میزان از آرد میتوانید تارت کاکائویی تهیه نمائید.
زمانی که خمیر تارت را از یخچال بیرون آوردید با چاقو برش دهید، پاره کردن خمیر بافت آن را از بین میبرد.
حتما خمیر تارت را چنگال بزنید تا پف نکند و شکل نامناسبی به تارت شما ندهد. در برخی دستور تهیهها بعد از چیدن خمیر در قالب روی آن را جسم کمی سنگین میگذارند تا مطمئن شوند خمیر پف نمیکند به این روش پخت
.Blind Baking گفته میشود
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.