مواد اولیه طرز تهیه کروسان :
شیر 1 پیمانه
شکر 2/1 پیمانه
کره 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
خمیرمایه فوری 1 قاشق غذاخوری
نمک 4/1 قاشق چایخوری
آرد 4 پیمانه
وانیل 8/1 قاشق چایخوری
مواد رومال:
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق غذاخوری
زمان آماده سازی: 45 دقیقه تا 1 ساعت زمان انتظار برای پخت: 30 دقیقه مناسب برای 6 نفر
طرز تهیه:
شیر ولرم , یه قاشق غذاخوری شکر و مایه خمیر رو مخلوط میکنیم و ده دقیقه توی یه جای گرم میذاریم تا پف کنه.
توی یه کاسه شکر , کره نرم, وانیل, تخم مرغ رو با هم مخلوط میکنیم.بعد مایه خمیر که عمل اومده رو اضافه میکنیم و بعد از اون آرد رو کم کم میریزیمو با دست ورز می دیم.
تا جایی آرد میریزیم که خمیر به دست نچسبه. (آرد زیادباعث سفت و خشک شدن نون بعد از پخت میشه).
خمیر رو خوب ورز بدید. روی خمیر نایلون بندازین و با پارچه ی تمیز بپوشونید و یه ساعت به خمیر استراحت بدید تا حجم خمیر دو برابر بشه.
بعداز استراحت دوباره کمی ورز بدید و خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو به صورت دایره باز کنید و به هشت قسمت مثلث مساوی تقسیم کنید.
روی قاعده ی مثلث از مواد دلخواهتونبریزید (مثل نوتلا و گردو) و به سمت راس مثلث رول کنید و بعد دو گوشه را به هم نزدیک کنید.
داخل سینی که کاغذ روغنی انداختیدبچینید. روی خمیر رو با پارچه پوشونده و ۲۰ دقیقه استراحت بدید.
بعد از استراحت با قلم مو زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر رو مخلوط کرده و رومال میزنیم.
(میتونید روی نون کنجد بپاشید) و در فر که ده دقیقه قبل روشن کردیم با دمای۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دیم و نهایتا دو دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا روی نونها طلایی بشه.
نوش جان
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.