مواد لازم تهیه کرم کارامل خانگی
مناسب برای 10 نفر
150 گرم شکر
(200 گرم) پنیر پنیر خامه ای نرم شده
5 تخم مرغ
(397 گرم) شیر غلیظ شده و شیرین شده (نکته در پایین گفته شده)
340 میلی لیتر شیر
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
روش آمادگی: 15دقیقه کوک : 1 ساعت و 15دقیقه زمان اضافی: 8 ساعت آماده در: 9ساعت و 30 دقیقه
فررا از قبل دوی درجه 180 درجه سانتیگراد قراردهید تا گرم شود.
در یک ظرف کوچک و سنگین روی حرارت متوسط کم، شکر را بریزید،هم بزنید تا زمانی که طلایی شود، سپس آن را در یک ظرف پخت 25 سانتیمتر بریزید، کج کنید تا کف ظرف را پوشاند.ظرف را کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، پنیر را بزنید تا زمانی که صاف شود تخم مرغ ها را اضافه کنید و بزنید تا، تا زمانی که به خوبی مخلوط شود. شیر معمولی و شیرین غلیظ شده و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. مخلوط را در ظرف های کارامل بریزید. کف یک ظرف فلزی یا حلبی را با یک حوله آشپزخانه مرطوب بپوشانید. ظرفهای پرشده از مایع را بر روی حوله قرار دهید و ظرف حلبی را روی سینی فر بگذارید. درون ظرف حلبی را با آب جوش پر کنید تا نیمه دو طرف ظرف پخت پرشود.
50 تا 60 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید .سپس خارج کنید و یک ساعت اجازه دهید خنک شود، سپس در یخچال به مدت 8 ساعت یا یک شب قرار دهید. برای جدا کردن، یک چاقو را در اطراف لبه های ظرف قرار دهید و روی ظرف سرو برگردانید.
نکته :
شیر غلیظ شده شیرین خانگی
شیر غلیظ شده مایعی بسیار خوشمزه و کاربردی برای استفاده در انواع دسرها و بستنی ها و شیرینی هاست. با این رسپی شما میتونین این مایع خوشمزه رو توی خونه آماده کنین.
مواد لازم
شیر:2 فنجان
شکر، عسل یا شیره افرا:4|3 فنجان
کره: 4 قاشق سوپ خوری
عصاره وانیل: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
شیر و شکر یا عسل رو روی حرارت ملایم قرار بدید و مرتب هم بزنید تا کم کم شیر به جوش بیاد و از حجم اون کم بشه. تقریبا سعی کنید که 30 دقیقه این هم زدن رو ادامه بدید. بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل رو بهش اضافه کنید و صبر کنید تا خنک بشه.
بعد از خنک شدن میتونید تا یک هفته توییه قوطی در بسته توی یخچال ازش نگهداری کنید.
نوش جان
منبع : سایت www.allrecipes.com
هر دستوری که از سایت های معتبر انگلیسی زبان میخواهید رو به تیم ما بگید
افتخار ماست که سهمی از سفره قشنگتون داشته باشیم .
ایمیل به info@khoosheonline.ir
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.