در این مقاله تهیه پاپسیکلز را مطالعه می کنید :
مواد موردنیاز تهیه پاپسیکلز :
قالب مخصوص پاپسیکلز
کیک یا بیسکوییت خرد شده
مرحله اول:
برای تهیه پاپسیکلز ابتدا شکلات ها را جدا گانه به روش بن ماری ذوب کنید(یعنی کاسه را روی بخار کتری قرار دهید حرارت غیر مستقیم)
مرحله دوم:
سپس گاناش(شکلات تلخ را با خامه ترکیب کنید و بنماری کنید) را به کیک پودر شده افزوده و با دست یا غذاساهم بزنید تا کاملا یکدست بشه
مرحله سوم:
از شکلات سفید ذوب شده درون هر قالب سیلیکونی یک قاشق ریخته و قالب را بچرخانیده تا تمام قسمتها آغشته به شکلات شود،اگر قالب چند تاییست با کمک قلمو یا پشت قاشق اینکار را انجام دهید
مرحله چهارم:
سپس قالب را برای ده دقیقه درون فریزر قرار دهیددوباره قالب را بیرون بیاورید و با قلمو یک دور دیواره را شکلات بمالید و مجددا درون فریزر قرار دهید
مرحله پنجم:
در این مرحله کمی از خمیر کیک روی شکلات قرار داده و یک چوب بستنی از جای مخصوص وارد قالب کرده و با دست فشرده کنید و روی آن یک قاشق شکلات بریزید و پخش کنید تا کاملا یکدست شود و شکلات از لایه رویی به دیواره بچسبد تا موقع جدا کردن شکل خود را از دست ندهد
مرحله ششم:
قالب را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فریزر قرار داده تا شکلات کاملا خودش را بگیرد،سپس بیرون آورده و به آرامی از قالب خارج کنید(در تهیه پاپسیکلز اینکار براحتی انجام میشود چون قالب سیلیکونی انعطاف پذیر است،کافیست لبه ها را کمی جابجا کنیدتا آزاد شود)
مرحله هفتم
در انتها با ترافل های رنگی، پودر پسته و شکلات رنگی آب شده و فوندانت میتوان آن را تزیین کنید.
نکته: میتوانید برای فیلینگ گزاری از انواع شکلات و یا مغزیجات نیز استفاده کنید.
نوش جان
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.