وسایل مورد نیاز تهیه شیرینی لطیفه
آرد ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
پودر قند برای تزیین
خامه به میزان لازم
وانیل ¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
1-برای تهیه ابتدا تخم مرغ ها را جداگانه می شکنیم و زرده آن ها را از سفیده کاملا جدا می کنیم و سفیده ها را با همزن خوب می زنیم بطوری که اگر ظرف را برگردانیم سفیده سفت شده باشد و از ظرف بیرون نریزد.بعد نصف شکر را کم کم به سفیده می افزاییم و مجددا با همزن خوب هم می مزنیم تا یکدست شود. سپس زرده تخم مرغ را در کاسه ای می ریزیم و باقی شکر و وانیل را به آن می افزاییم
2- با همزن خوب می زنیم تا مایه کرمی رنگی داشته باشیم.آن وقت مایه سفیده تخم مرغ را به مایه کرمی رنگ اضافه می کنیم و مواد را آرام در یک جهت هم می زنیم. آرد را چند مرتبه الک می کنیم تا نرم شود و بعد با بکینگ پودر مخلوط می کنیم
3-به مواد تخم مرغ اضافه می کنیم و به همان جهتی که مواد را هم زدیم مجددا در همان جهت مواد را مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی داشته باشیم. سپس سینی فر را بیرون می آوریم و کف آن کاغذ روغنی می اندازیم و مایه شیرینی را در قیف می ریزیم
4- به اندازه یک گردو از مایه قیف روی کاغذ روغنی به شکل یک دایره می ریزیم و با فاصله از یکدیگر باقی مایه شیرینی را به همین شکل روی کاغذ روغنی می ریزیم و روی آن ها پودر قند می پاشیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه شیرینی ها در فر پخته شوند.
زمانیکه شیرینی ها آماده شدند سینی را از فر بیرون می آوریم و صبرکنید تا شیرینی ها کمی خنک شوند و بعد مابین شیرینی ها خامه می زنیم و در ظرف سرو میکنیم.
نکته:در حین پخت به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید.
نکته:فر را از قبل روشن کرده و در دمای 180تا 200درجه سانتگیراد بگذارید.(بسته به نوع فر)
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.