طرز تهیه رول دارچینی

مواد لازم تهیه رول دارچینی:

تخم مرغ :۱ عدد
کره :۷۰ گرم (یا ترکیبی از کره و روغن جامد)
آرد :حدود ۳.۵ تا ۴ پیمانه
شیر ولرم :یک پیمانه
مایه خمیر :۱ قاشق غذا خوری
آب ولرم :۴ قاشق غذا خوری
شکر :۱/۴ پیمانه
نمک :نصف قاشق چای خوری

زمان آماده سازی: 2ساعت و 30 دقیقه            زمان انتظار برای پخت: 20 دقیقه     مناسب برای 10 تا 12 عدد

طرزتهیه رول دارچینی:

اول یه قاشق غذا خوری شکر رو با یه قاشق غذا خوری آرد مخلوط میکنیم و یک قاشق غذاخوری مایه خمیر اضافه میکنیم و روش آب ولرم ریخته و درش رو میبندیم تا عمل بیاد.

تو یه ظرف دیگه تخم مرغ و کره و شکر و نمک و شیر و مایه خمیر عمل اومده رو ریخته و یکم با هم مخلوطشون میکنیم.

کم کم آرد رو اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه و شروع به ورز دادن میکنیم و ۱۰۰ بار خمیر رو به ظرف میکوبیم تا چسبندگی خمیر گرفته بشه و خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.

کف ظرف رو چرب کرده و خمیر رو میذاریم  و روش رو میپوشونیم و توی جای گرم یک تا دو ساعت استراحت میدیم تا حجم خمیر دوبرابر بشه.

پف خمیر رو میگیریم و خمیر رو با وردنه به شکل مستطیل باز میکنیم و روش با برس کره نرم میزنیم.

شکر و دارچین رو میپاشیم و خمیر رو رول میکنیم و با چاقو برش میزنیم.

کف سینی کاغذ روغنی انداخته و نون ها رو توش میچینیم و دوباره روشون رو میپوشونیم و نیم ساعت استراحت میدیم..

با دمای صد و هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه داخل فر از قبل گرم شده میپزیم. ظرف آب توی فر فراموشتون نشه.

در آخر روشون رو گریل میکنیم و تا هنوز داغه با برس عسل یا شیره میزنیم.

نوش جان

مدیر سایت
ارسال دیدگاه