مواد لازم تهیه رول دارچینی:
تخم مرغ :۱ عدد
کره :۷۰ گرم (یا ترکیبی از کره و روغن جامد)
آرد :حدود ۳.۵ تا ۴ پیمانه
شیر ولرم :یک پیمانه
مایه خمیر :۱ قاشق غذا خوری
آب ولرم :۴ قاشق غذا خوری
شکر :۱/۴ پیمانه
نمک :نصف قاشق چای خوری
زمان آماده سازی: 2ساعت و 30 دقیقه زمان انتظار برای پخت: 20 دقیقه مناسب برای 10 تا 12 عدد
طرزتهیه رول دارچینی:
اول یه قاشق غذا خوری شکر رو با یه قاشق غذا خوری آرد مخلوط میکنیم و یک قاشق غذاخوری مایه خمیر اضافه میکنیم و روش آب ولرم ریخته و درش رو میبندیم تا عمل بیاد.
تو یه ظرف دیگه تخم مرغ و کره و شکر و نمک و شیر و مایه خمیر عمل اومده رو ریخته و یکم با هم مخلوطشون میکنیم.
کم کم آرد رو اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه و شروع به ورز دادن میکنیم و ۱۰۰ بار خمیر رو به ظرف میکوبیم تا چسبندگی خمیر گرفته بشه و خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.
کف ظرف رو چرب کرده و خمیر رو میذاریم و روش رو میپوشونیم و توی جای گرم یک تا دو ساعت استراحت میدیم تا حجم خمیر دوبرابر بشه.
پف خمیر رو میگیریم و خمیر رو با وردنه به شکل مستطیل باز میکنیم و روش با برس کره نرم میزنیم.
شکر و دارچین رو میپاشیم و خمیر رو رول میکنیم و با چاقو برش میزنیم.
کف سینی کاغذ روغنی انداخته و نون ها رو توش میچینیم و دوباره روشون رو میپوشونیم و نیم ساعت استراحت میدیم..
با دمای صد و هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه داخل فر از قبل گرم شده میپزیم. ظرف آب توی فر فراموشتون نشه.
در آخر روشون رو گریل میکنیم و تا هنوز داغه با برس عسل یا شیره میزنیم.
نوش جان
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.