مواد لازم تهیه تارت شیرین :
آرد 300 گرم
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
آب 4/1 لیوان
نمک۱ پنس
روغن مایع 3/1 لیوان
پودر قند 35 گرم
زمان آماده سازی: 20 دقیقه زمان انتظار برای پخت: 20 دقیقه مناسب برای 8 نفر
طرز تهیه:
روغن و نمک و پودر قند و تخم مرغ رو با هم مخلوط کنین. بعد آرد و آب رو به تناوب اضافه کنین تا جایی که خمیر به دست نچسبه. (همه آرد رو یه دفعه اضافه نکنید چون ممکنه زیاد باشه).اصلا خمیر رو ورز ندید وگرنه به روغن میفته، فقط با قاشق و نوک انگشتاتون خمیر رو جمع کنین و بذارید تو کیسه فریزر و نیم تا یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید.
بعد خمیر تارت رو خیلی نازک با وردنه پهن کنین و قالب بزنید و داخل قالب تارتهای تک نفره پهن کنید یا خمیررو که پهن کردید اون رو داخل یه قالب تارت بزرگ بذارید و کف خمیر رو با چنگال یا سیخ چوبی سوراخ سوراخ کنید.
تو فر از قبل گرم شده طبقه وسط بذارید با دمای ۱۷۰ به مدت ۲۰ دقیقه ولی حواستون باشه. همینکه دیدین از اطراف برشته شده و رنگش عوض شده آمادست و از فر خارج کنید.
اجازه بدید خوب خنک بشه و بعدش داخلش رو با کرم یا مارمالاد یا شکلات یا هرچیزی که دوست داشتید پرکنین.
نوش جان
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.