چند دانستنی جالب درمورد براونی

دانستنی جالب درمورد براونی

برخلاف بیشتر دستورهای شیرینی ودسر که خاستگاه اروپایی دارند، براونی اولين بار در اواخر قرن نوزدهم ميلادی و در هتل «پالمرهاوس» شيکاگو در آمريکا و به سفارش يکی از مشتريان که سفارش دسری کوچک تر از يک برش کيک جهت شام داده بود، سرو گرديد.

بعدها اين دسر با کمی تغيير در منوی اغلب هتل ها قرار گرفت.

ولي اين دستور هاي ابتدايی ، بدون استفاده از شكلات بوده و در آن ملاس (عصاره ای غلیظ، تیره و چسبناک، و یک محصول جانبی در روند تهیه شکر از چغندر قندیا نیشکراست.)استفاده می شده است.

در اوايل قرن بيستم و در سال (1907) ميلادی ، بروانی شكلاتی بطور اتفاقي در شهر بنگور ايالات متحده،تهيه شده و پس از استقبال از آن، در سال (1916) دستورات موجود توسط «ماريا پارلوا» که يکي از بنيان گذاران و مدرس مدرسه ی آشپزی شهر بوستون بود، تکميل شده و دستورات پخت خانگی براونی در کتب مرجع، چاپ شد.

امروزه در اغلب کشورهاي اروپايی نيز انواع مختلف اين دسر، تهيه می گردد.

مدیر سایت
ارسال دیدگاه