چند نکته برای فرم دادن خامه قنادی!!!

نکات فرم دادن خامه قنادی

 

1-برای فرم دادن خامه باید خامه کاملا خنک باشد اما یخی نباشد

2-ظرفی که خامه را در ان فرم میدیهیم باید فلزی، شیشه ای و یا چینی باشد ،نباید پلاستیکی باشد بهترین حالت فلزی است.

3-خامه را باید به مقدار نیاز فرم داد زیرا خامهی فرم گرفته را نمیتوان دوباره فریز کرد و فرم داد

4-برای سفت شدن خامه میتوانید از پودر خامه استفاده کنید

5-اگر کار خیلی طول میکشه مقداری از خامه ی فرم گرفته شده را برداشته و باقی را در یخچال بگذارید که شل نشود.

 

 

 

مدیر سایت