![](https://khoosheonline.ir/wp-content/uploads/2022/08/D986DAA9D8A7D8AADB8C-D8AFD8B1D8A8D8A7D8B1D987-D8AED8A7D985D987-D982D986D8A7D8AFDB8C.D8AED988D8B4D987-D8A2D986D984D8A7DB8CD986-1024x512.jpg)
نکات فرم دادن خامه قنادی
1-برای فرم دادن خامه باید خامه کاملا خنک باشد اما یخی نباشد
2-ظرفی که خامه را در ان فرم میدیهیم باید فلزی، شیشه ای و یا چینی باشد ،نباید پلاستیکی باشد بهترین حالت فلزی است.
3-خامه را باید به مقدار نیاز فرم داد زیرا خامهی فرم گرفته را نمیتوان دوباره فریز کرد و فرم داد
4-برای سفت شدن خامه میتوانید از پودر خامه استفاده کنید
5-اگر کار خیلی طول میکشه مقداری از خامه ی فرم گرفته شده را برداشته و باقی را در یخچال بگذارید که شل نشود.