![](https://khoosheonline.ir/wp-content/uploads/2022/08/D986DAA9D8AAD987-D8A8D8B1D8A7DB8C-D986DA86D8B3D8A8DB8CD8AFD986-DAA9DB8CDAA9-D8A8D987-D982D8A7D984D8A8.D8AED988D8B4D987-D8A2D986D984D8A7DB8CD986-1024x512.jpg)
نکاتی برای نچسبیدن کیک به قالب
1-قالب باید کاملا تمیز باشد.
2-اطراف و ته قالب را خوب چرب وآرد پاشی کنید.
3-دمای فر زیاد نباشد که زیر کیک سفت یا سوخته نشود.
4-طبق بعضی از دستورها از کاغذ روغنی استفاده کنید.
5-از اسپری روغن استفاده کنید.
6-قالب را بعد از پخت روی توری قرار دهید تا هوا زیرش جریان داشته باشد.
7-بعد از پخت کیک کمی صبر کنید تا خنک شود سپس از قالب جدا کنید.