طرز تهیه کیک وانیلی مخصوص

طرز تهیه کیک وانیلی

کیک وانیلی از جمله کیک های ساده و در عین حال پرطرفدار و مختص صبحانه می باشد. عطر خوش وانیل دلیل اصلی محبوبیت این کیک و یک طعم فوق العاده برای آن است. گرچه کیک وانیلی به عنوان پایه در سایر کیک ها نیز کارایی دارد؛ اما خود به تنهایی یک کیک کامل محسوب می شود. این کیک معمولا با چای و نوشیدنی گرم کاربرد دارد.

کیک وانیلی 

کیک وانیلی جهانی و یک خوراکی بین المللی است؛ از این رو دستورهای تهیه متنوع دارد. این کیک در منزل بسیار راحت با فر و بدون فر قابل تهیه می باشد. به دلیل ساده بودن دستور پخت، همه می توانند به راحتی آن را در زمانی کوتاه و کمتر از یک ساعت تهیه کنند. در ادامه یکی از بهترین دستورهای تهیه را برای شما عزیزان خواهیم آورد؛ با ما همراه باشید.

 

مواد اولیه لازم برای تهیه کیک وانیلی برای ۴ نفر

  1. تخم مرغ: ۳ عدد
  2. آرد: ۲ و نیم لیوان
  3. شکر: ۱ لیوان
  4. شیر: ۱ لیوان
  5. روغن مایع: ½ پیمانه
  6. بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
  7. وانیل: ۱ قاشق مربا خوری

 

دستور پخت و طرز تهیه کیک وانیلی

پیش از هر کار و قبل از آنکه مواد کیک وانیلی را آماده کنیم، فر را روشن کرده و روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم می‌ کنیم تا به وقت نیاز به دمای مطلوب رسیده باشد.

در اولین گام از پخت کیک وانیلی، تخم مرغ را در ظرفی مناسب شکسته، آنگاه شکر و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم. مواد موجود در ظرف را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می‌ زنیم. به این ترتیب، یک مخلوط روشن و کش‌ دار حاصل می‌ شود. در ادامه کار، روغن مایع را اضافه کرده و مجدد هم زدن را ادامه می‌ دهیم.

در مرحله بعد نوبت به افزودن آرد می‌ رسد. به این منظور آرد را ابتدا چندین بار الک کرده و سپس طی چندین نوبت اضافه می‌ کنیم. بعد از هر بار اضافه کردن آرد، مواد را هم می‌ زنیم تا یک مخلوط یکنواخت به دست آید. برای تمیزی در کار و جلوگیری از هدر رفت مواد با استفاده از فرچه اطراف ظرف را تمیز کنید.

در این مرحله لازم است مواد کیک را در قالبی که از قبل کف و دیواره‌ های آن را چرب کرده‌ اید بریزید. برای آزاد کردن هوای حبس شده در لابه لای مواد کیک می‌ توانید چند بار به سطح کار ضربه وارد کنید. نهایتاً قالب را در طبقه وسط فر قرار داده تا به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.

جهت اطلاع از روند پخت کیک وانیلی در طول مدت گفته شده با استفاده از فرو بردن خلال دندان می‌ توانید کیک را تست کنید. مادامی که هیچ ماده‌ ای به خلال دندان نچسبد، از پخته شدن کیک می‌ توانید اطمینان حاصل کنید.

بعد از گذشت زمان فوق و پخته شدن کیک آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مناسب قرار دهید. با استفاده از پودر قند و موادی که در اختیار دارید به صورت سلیقه‌ ای می‌ توانید کیک را تزیین کرده و مصرف کنید. نوش جان.

 

نکات تکمیلی در مورد کیک وانیلی

با هدف پخت یک کیک وانیلی با کیفیت و خوشمزه، نیم ساعت پیش از شروع پخت مواد اولیه را از یخچال خارج کنید. با این کار مواد به دمای محیط رسیده و مخلوط آنها آسان‌ تر و کیفیت خمیر کیک بالاتر خواهد بود.

برای تهیه نوع مجلسی این کیک می‌ توانید از مغزیجات خلالی در تزیین کیک و پیش از قرار دادن آن در فر استفاده نمایید.

طرز تهیه کیک وانیلی

طرز تهیه کیک وانیلی مخصوص از صفر تا صد همراه با مواد اولیه و طرز پخت توسط فروشگاه لوازم قنادی خوشه آنلاین

نوع: dessert

کلمات کلیدی: طرز تهیه کیک وانیلی

زمان آماده سازی: PT30M

زمان پخت و پز: PT1H

زمان کل: PT1H30M

اجزاء دستورالعمل:

امتیازدهی ویرایشگر:
5
مدیر سایت
ارسال دیدگاه