طرز تهیه کیک گلابی و بادام مجلسی

طرز تهیه کیک گلابی و بادام مجلسی

با چشیدن طعم کیک گلابی و بادام مجلسی بدون شک طرفدار سرسخت آن خواهید شد و آن را بر هر کیک و شیرینی دیگر ترجیح خواهید داد. طعم گلابی در خلال مواد کیک فوق العاده است و این شیرینی یکی از محبوب ترین شیرینی های میوه ای مناسب برای پذیرایی است.

کیک گلابی و بادام مجلسی

دستور پخت و طرز تهیه کیک گلابی و بادام مجلسی جهانی و این محصول لذیذ نوعی کیک بین المللی می باشد. در مقابل، دارای دستور تهیه آسان و فوری است. برای پخت این کیک خوشمزه به حدود یک ساعت زمان نیاز و به راحتی در خانه قابل تهیه است.

 

مواد اولیه پخت کیک گلابی و بادام مجلسی

  1. آرد: ۱۲۵ گرم
  2. شکر دانه ریز: ۱۸۰ گرم
  3. تخم مرغ:   ۳ عدد
  4. کره: ۱۵۰ گرم
  5. پودر بادام: ۱۵۰ گرم
  6. خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
  7. بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  8. وانیل: ¼ قاشق چایخوری
  9. گلابی: ۳ عدد بزرگ
  10. پرک بادام: ۵۰ گرم

 

طرز تهیه کیک گلابی و بادام مجلسی

دستور پخت و طرز تهیه کیک گلابی و بادام مجلسی

در طرز تهیه کیک گلابی و بادام، ابتدا کره را در ظرف مناسب ذوب کرده و سپس شکر را به آن اضافه می‌ کنیم. آنگاه با همزن برقی یک مخلوط یکنواخت تهیه می‌ کنیم. در ادامه تخم مرغ‌ ها را به صورت مرحله‌ ای اضافه کرده و در هر بار محتویات را با همزن برقی به خوبی هم می‌ زنیم.

در مرحله بعد نوبت به افزودن آرد، وانیل و بکینگ پودر می‌ رسد. این مواد را با هم مخلوط کرده و چندین مرتبه الک می‌ کنیم. سپس آرد را طی سه نوبت به مخلوط اضافه می‌کنیم و  بعد از هر بار افزودن، آرد مواد را کاملاً هم می‌ زنیم. در همین هنگام پودر بادام را نیز اضافه کرده و باز مواد را هم می‌ زنیم. به این ترتیب یک خمیر صاف و یکدست حاصل می‌ شود که آماده قالب‌ گیری است.

یک قالب مناسب آماده کرده و کف و دیواره‌ های آن را چرب می‌ کنیم. مواد کیک را داخل آن میریزیم. حال گلابی را شسته و به صورت دلخواه ورقه‌ ای کرده و روی مواد کیک را با آنها تزیین می‌ کنیم. قالب را در طبقه وسط قرار قرار داده و درب فر را می‌ بندیم.

کیک گلابی و بادام برای پخت کامل به حدود ۵۰ دقیقه زمان نیاز دارد. در اواخر مراحل پخت کیک می‌ توانید با استفاده از فرو بردن خلال دندان در کیک، از روند پخت آن مطلع شوید. وقتی مرحله پخت به اتمام رسید و کیک کاملا طلایی شد، آن را از فر خارج کرده و از قالب جدا کنید. به این ترتیب کیک آماده پذیرایی است، نوش جان.

 

نکات پایانی 

  •  بهتر است مواد اولیه را حدود نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. همچنین فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کرده تا به وقت نیاز داغ باشد.
  • کیفیت کیک و خوشمزگی آن تحت تاثیر تازگی و کیفیت مواد به کار رفته است. بنابراین، بهتر است از گلابی های تازه استفاده شود.
  • تزیین کیک و موادی که به این منظور بکار می روند، سلیقه ای بوده و از مواد باب میل و ذائقه خود نیز می توانید بهره ببرید.
مدیر سایت
ارسال دیدگاه