طرز تهیه کروسان فرانسوی

شاید فکر کنید طرز تهیه کروسان فرانسوی، دشوار است و تنها در شیرینی پزی ها، امکان پخت آن وجود دارد. این در حالی است که امروزه به علت پخت آسان این کیک، تمامی افراد می توانند به راحتی آن را در منزل تهیه کنند. مصرف نان در سراسر جهان عقبه ای طولانی دارد و به جرات می توان گفت که پخت نان، به قرن های اولیه تاریخ زندگی انسان ها مربوط می شود. علاوه بر این، در تمامی ملیت ها، پخت نان معنا و مفهوم خاصی دارد و در بسیاری از موارد، منتقل کننده فرهنگ، آداب و رسوم یک ملت است.

کروسان فرانسوی یکی از قدیمی ترین کیک هایی است که مصرف آن به قرن ها پیش مربوط می شود اما همچنان در دوره کنونی، پخت آن رایج است. بسیاری از افراد در نقاط مختلف دنیا تغییراتی را در مواد اولیه و دستورپخت این شیرینی ایجاد کرده اند و آن را به روش دلخواه خود مورد طبخ قرار می دهند.

امروزه اگر به کافه ای در نزدیکی شهر سکونت خود مراجعه کنید، قطعا نام شیرینی کروسان فرانسوی را در لیست منوی آن مشاهده خواهید کرد. بسیاری از این کافه ها، با طرز تهیه کروسان فرانسوی اصل آشنا هستند و به این علت، آن را به شکلی متفاوت و خاص برای مشتریان خود سرو می کنند. بنابراین همان طور که مشاهده کردید، کروسان به عنوان صبحانه و یا عصرانه ای محبوب در میان جوامع مختلف شناخته می شود و طرفداران زیادی دارد. اگر دوست دارید با دستورپخت این شیرینی آشنا شوید و آن را در زمانی کوتاه برای خود آماده کنید، توصیه می کنیم ادامه مقاله را بخوانید.

کروسان فرانسوی

انواع مغزی که در کروسان استفاده می شوند کدامند؟

با توجه به سابقه طولانی که پخت کیک و شیرینی در میان جوامع مختلف دارد، طی سال ها از فیلینگ های مختلفی به عنوان مغزی کروسان فرانسوی استفاده می کنند. شاید در ابتدا تولید و پخت این کیک مربوط به کشورهایی نظیر فرانسه و دانمارک بود اما با گذشت زمان، سایر ملیت ها نیز دستور پخت این شیرینی خوشمزه را فراگرفتند و با توجه به علاقه شخصی، مواد اولیه آن را دستخوش تغییراتی کردند. امروزه می‎توانید مغزی های مختلفی را داخل کروسان استفاده کنید:

  • مواد شکلاتی

یکی از پرکاربردترین موادی که در داخل کروسان فرانسوی استفاده می شود، شکلات است. برای اینکه کروسان شما طعم بهتری پیدا کند، می توانید از مقدار مناسبی شکلات داخل آن استفاده کنید. امروزه افراد بسته به ذائقه خود از شکلات هایی با طعم های مختلف نظیر شکلات سیاه تلخ، شکلات سفید، شکلات های میوه ای و … استفاده می کنند.

  • خامه

در طرز تهیه کروسان فرانسوی، بسیار مشاهده شده است که از موادی مانند خامه به عنوان محتویات داخل آن استفاده می کنند. خامه قنادی طعم فوق العاده ای به کروسان فرانسوی شما می‎دهد اما اگر می خواهید میزان کالری این شیرینی کاهش پیدا کند، می توانید از خامه صبحانه نیز داخل آن استفاده کنید.

  • فیلینگ سیب و دارچین

فیلینگ سیب و دارچین، مزه ای شبیه به پای سیب به کروسان فرانسوی می‎دهد. برای همین افرادی که عاشق انواع پای و تارت هستند، می توانند هنگام پخت کروسان ترکیباتی نظیر فیلینگ سیب و دارچین را نیز امتحان کنند.

  • فیلینگ توت فرنگی

هنوز هم کِرِم توت فرنگی، یکی از پرطرفدارترین کِرِم هایی است که داخل انواع کیک، شیرینی و بیسکوییت استفاده می‎شود. اگر شما نیز از طعم فیلینگ توت فرنگی لذت می‎برید، می توانید داخل کروسان فرانسوی خود را با این ماده پر کنید.

کروسان

مواد اولیه برای پخت کروسان فرانسوی

برای اینکه بتوانید بهترین کروسان را بپزید، ابتدا باید دستورپخت مناسبی را پیدا کنید. اصولا تعداد زیادی دستورپخت در اینترنت قرار دارد اما پیدا کردن مناسب ترین آن، کاری دشوار به نظر می رسد. برای اینکه متوجه شوید یک روش پخت اصولی است یا خیر، ابتدا باید به نظرات کاربران توجه کنید.

اگر سایر افراد نظر و بازخوردی مثبت در خصوص دستورپخت کروسان داشتند، می توانید به آن اعتماد کنید و به همان روش گفته شده، کروسان خود را بپزید. ما در ادامه دستورپختی پرطرفدار و کاملا استاندارد را برای شما در نظر گرفته ایم. پس با ما همراه باشید و با مواد اولیه کروسان آشنا شوید:

مواد لازم و طرز تهیه کروسان فرانسوی:

  • آرد سفید مخصوص شیرینی پزی 1 کیلوگرم
  • شکر سفید یا عسل 140 گرم
  • مقدار بسیار کمی وانیل نوک قاشق چای خوری
  • کره مارگارین یا گیاهی                200 گرم برای داخل مواد و 30 گرم برای رومال کروسان
  • شیر سرد 1 لیوان سرپُر
  • تخم مرغ 1 عدد
  • فیلینگ دلخواه به مقدار لازم

طرز تهیه کروسان

طرز تهیه کروسان فرانسوی

  1. برای پخت کروسان فرانسوی، ابتدا مواد خشک را در یک کاسه عمیق مخلوط کنید. شیر سرد را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید. سپس 50 گرم کره اضافه کنید و مجددا ورز دهید. خمیر آماده شده نباید به دستتان بچسبد.
  2. خمیر آماده شده را در یک صفحه مستطیلی به عرض 15 سانتی متر و طول 30 سانتی متر و ضخامت 5 میلی متر برش دهید. خمیر را روی تخته برش دهید و روی آن را با سلفون غذا بپوشانید.
  3. خمیر را به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و به صورت لایه‎ای پهن کنید.
  4. پاکت کاغذ روغنی را باز کرده و کره مربعی شکل را روی یک طرف خمیر قرار دهید. طرف دیگر خمیر را تا کرده و روی کاغذ پهن و لبه‎های اضافی خمیر را کوتاه کنید.

خمیر کروسان

  1. دوباره خمیر را تا کنید و داخل کاغذ روغنی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
  2. پس از گذشت زمان، خمیر را به ضخامت 5 میلی متر باز کنید. خمیر را به شکل مثلث برش دهید و فقط به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید.

انواع کروسان

  1. به تکه‎های مثلثی، شکل کروسان فرانسوی بدهید و آنها را روی سینی فر بچینید. 50 میلی لیتر شیر و 1 تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و مخلوط حاصل را روی هر کروسانت بمالید. سینی را به مدت 2 ساعت در فر گرم قرار دهید. کروسان‎ها را در دمای 25 درجه آماده کنید.
  2. بعد از 2 ساعت سینی را از فر خارج کرده و دوباره مخلوط شیری را روی کروسان فرانسوی بمالید. کروسان‎ها را در فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس دما را به 160 درجه کاهش دهید و 5 دقیقه دیگر بپزید.

 

 

مدیر سایت
ارسال دیدگاه