طرز تهیه پیراشکی سیب!!!

طرز تهیه پیراشکی سیب
موادلازم:
خمیرهزارلا مخصوص شیرینی(برای هر 6عدد سیب 1بسته)
شکر:نصف پیمانه
شکرقهوه ای:یک پیمانه
کره:40گرم
آب:1و4/1پیمانه
طرز تهیه:
برای درست کردن شربت ابتدا 40گرم کره را به همراه یک پیمانه شکر قهوه ای و یک و یک چهارم آب داخل قابلمه قرار میدهیم و زمانی که کره و شکر در آب حل شد از روی حرارا برمیداریم.
نصف پیمانه شکر سفید را با دو قاشق چایخوری دارچین مخلوط میکنیم.فضای میانی سیب ها را به کمک هسته گیر خالی میکنیم،
خمیرهزارلا مخصوص شیرینی را به 6قسمت تقسیم کرده و سیب را در وسط خمیر قرار میدهیم تا کمی ،مخلوط شکر و دارچین میریزیم سپس یک کره ی معکعبی کوچک را روی دهانه ی سیب به داخل فشار میدهیم و همیر را می بندیم(برای زیباتر شدن میتوانید با بخشی از خمیر برگ درست کرده و روی سیب خمیر پیچ شده قرار دهید).
سیب های خمیر پیچ شده را با یک زرده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری شیر رومال کنید و از کمی ترکیب شکر و دارچین روی آن بپاچید.سیب ها را به همراه شربت داخل ظرف موردنظ داخل فر 200درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا زمانی که خمیر طلایی رنگ شود و شربت غلیظ شود.
میتوانید به همراه سس کارامل و یا بستنی وانیلی سرو کنید.نوش جان

مدیر سایت