طرز تهیه وافل

در این مقاله طرز تهیه وافل را مطالعه می کنید :

مواد لازم تهیه وافل :

نصف فنجان شیر گرم

یک‌سوم فنجان آب گرم

مخمر سه قاشق چایخوری

تخم‌مرغ بزرگ 2 عدد ، در دمای اتاق هم بزنید

وانیل 1 قاشق غذاخوری

عسل  2 قاشق غذاخوری

شکرقهوه ای 3 قاشق غذاخوری

نمک  4/3 قاشق چایخوری

آرد نان 3 و 3/2 فنجان

2 تکه کره

شکر  5/1فنجان

زمان آماده سازی: خمیر باید یک روز استراحت کند    زمان انتظار برای پخت: 5 دقیقه    مناسب برای 10 عدد

طرز تهیه وافل :

شیر، آب، مخمر، تخم‌مرغ‌ها، عسل، وانیل، شکر و نمک روتوی مخلوط‌کن بریزید و خوب هم بزنید.

بعد سرعت روکم کنید و یه فنجان آرد رو اضافه کرده و خوب مخلوط‌ کنید.. هر بار یه ‌تکه کره رو  اضافه کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. بعد ‌ازاینکه تمام کره رو اضافه کردید آرد رو اضافه کنید و با سرعت پایین به مدت ۵ دقیقه مخلوط‌ کنید..

مواد رو به یه ظرف چرب ریخته و روی اون رو با نایلون بپوشانید و بذارید ۲ ساعت بمونه تا پف کنه

پف ها رو بخوابونید و دوباره با نایلون بپوشونید و به مدت ۲۴ ساعت داخل فریزر بذارید..

قالب رو گرم کنید. مواد رو از فریزر بیرون بیارید و شکر رو روی اون بپاشید. مواد رو به ۱۰ تکه تقسیم کنید و هر تکه رو رول کنید.

هر رول رو روی قالب گذاشته و بذارید حدود ۴ تا ۵ دقیقه بپزه. چاقو رو توی وافل فرو ببرید تا مطمئن شید پخته ست.

وافل رو باید توی دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت قرار بدید. این وافل ها باید به‌صورت گرم سرو بشن و روی اونها شکر بپاشید. وافل فریز شده رو هم می‌تونید در دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت قرار بدید تا گرم بشه و دوباره سرو کنید.

نوش جان

مدیر سایت
ارسال دیدگاه