طرز تهیه کیک شیر
مواد لازم:
تخم مرغ 3عدد
آرد:2پیمانه
شیر:1پیمانه
شکر:1پیمانه
روغن مایع:نصف پیمانه
وانیل:4/1قاشق چایخوری
بکینگ پودر:2قاشق چایخوری
نمک:1پنس
طرز تهیه:
روغن و شکر را با همزن بزنید تا مایعی کرم رنگ حاصل شود و کمی پف کند .تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را یک دقیقه با همزن بزنید ،با تخم مرغ آخر وانیل را هم اضافه کنید.
آرد،نمک و بکینگ پودر را دوبار الک کنید،حالا یک سوم آرد را به تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.سپس نصف پیمانه شیر را اضافه کرده و با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.دوباره یک سوم دیگر آرد را اضافه کرده و با لیسک یا قاشق مخلوط کنید.مواد کیک را در هر قالبی که دوست دارید حتی مافین ریخته و برای پخت در فر 175درجه به مدت 45دقیقه برای کیک درسته و نیم ساعت برای مافین ها تا وقتی که روی کیک طلایی شود قرار دهید.
نکات مهم:
در این دستور کیک شیر میتوان یک فنجان گرد خرد شده و یک فنجان کشمش هم قبل از ریختن در قالب در اخرین مرحله اضافه کرد.
برای یک کیک نرم و پف کرده،داشتن بکینگ پودر با تاریخ تولید تازه و تخم مرغ های تازه و مرغوب و ارد قنادی الزامی است.