روش تهیه کیک آلبالو
مواد لازم کیک آلبالو :
شکر: 1/2پیمانه
تخم مرغ: 2عدد
کره: 112گرم
آرد: 120گرم
آب: 30گرم
بکینگ پودر: 1قاشق چای خوری
وانیل: کمی
آلبالو: 1پیمانه
ابتدا کره و شکر را با همزن میزنیم تا کرمی رنگ شود سپس تخم مرغ ها و وانیل را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا پوک شود بعد آرد و بکینگ پودری که از قبل 3بار الک شده را در 3مرحله به همراه آب یا شیر به مواد اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم.
آلبالو ها را هسته گیری کرده و روشون آرد می پاشیم تا وقتی با مواد ترکیب شدند ته نشین نشوند و بعد به مواد اضافه میکنیم
قالب را با کره و آرد می پوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم و در فر پیش گرم شده با دمای 180درجه به مدت حدودا 1 ساعت قرار میدهیم بعد از 45دقیقه یک سیخ چوبی داخل کیک فرو میکنیم اگر مواد به سیخ چوبی نچسبد پخت کیک تکمیل شده و اگر بچسبد بازهم صبر میکنیم تا کاملا پخته شود.