کرم بروله یک دسر فرانسوی😘 فوق العاده خوشمزه 😍و معروف فرانسوی🤓 است.
💫مواد لازم:
🍄خامه:دو و سه چهارم پیمانه
🍄زرده تخم مرغ:۴ عدد
🍄تخم مرغ:یک عدد
🍄شکر:سه چهارم پیمانه
🍄وانیل مایع:یک قاشق غذا خوری
🌻طرز تهیه کرم بروله 🌻
خامه را روی شعله متوسط روبه کم قرار دهید تا به آرامی گرم شود.
زرده ها و تخم مرغ کامل و شکر را با همزن دستی هم بزنیدتا یکدست شود.خامه گرم را به آرامی به تخم مرغ اضافه کنید و همزمان با همزن دستی به صورت مداوم هم بزنید و از صافی عبور دهید سپس مواد را درون ظرف های رمیکن بريزيد.
اگر در سطح کرم بروله حباب🧀 وجود داشت یک دستمال را روی حباب به آرامی بکشید تا ازبین🍈🍒🍑 برود(اگر حباب داشته باشه در انتها شکر به صورت یکدست کارامل نمیشود)
رمیکن ها را در یک🍞 سینی فر قرار دهید ودرون سینی تا نصف ارتفاع رمیکن ها آب جوش بريزيد وحدودا ۳۰ ⏰دقیقه در فر با دمای ۱۶۵ قرار دهید در انتها کرم بروله هنوز حالت لرزان داردو اشکالی ندارد.
وقتی از فر خارج کردید ظرف ها را از درون آب جوش خارج کنید تا به پخت ادامه دهدو صبر کنید تا به دمای محیط برسد.
سپس ۴ ساعت در یخچال قرار دهید .
قبل از سرو یک لایه شکر روی سطح کرم بروله بريزيد و تورچ را روی سطح کرم بروله بريزيد تا کاراملی شود.
🍀تورچ را دائما تکان دهید که نسوزد🍀
☃️نکتتتتته☃️
برای اندازه گیری خامه وقتی گرم بود اندازه بگیرید.
قطعا با تورچ بهترین نتیجه به دست میآید اما اگر نداریدچند راه هست
🌺استفاده از فندک
🌺فررا روشن کنید و چند دقیقه صبر کنید تا گرم شودو توی یک ظرف مناسب فر آب و یخ بريزيد ورمیکن های کرم بروله را درون اون قرار بدین و روی بالاترین طبقه فر قرار دهید تا با حرارت فر از بالا شکر آب شود.
🌺این میزان مواد برای ۶ ظرف رمیکن مناسبه