مواد لازم برای کرم:
١١۵ گرم تخم مرغ همزده
۵٠ تا ١٠٠ گرم خامه (که مواد به ۵٠درجه رسید با یک قاشق چایخوری پوست لیمو به کرم اضافه میکنیم)
یک قاشق چایخوری پوست لیموزرد
۴٠گرم آب لیمو
شکر ۶٧/۵ گرم (به ١١۵ گرم تخم مرغ همزده و آب لیموترش اضافه بشه)
مواد لازم برای خمیر:
٧٠ گرم کره
۴٢پودر قند و یک پینچ نمک
٢٢گرم تخم مرغ همزده
١١٢ گرم آرد
٢٢ گرم پودر بادام
مراحل درست کردن خمیر:
به کره آب شده پودر قند اضافه میکنیم سپس تخم مرغ همزده اضافه کرده و تا جایی هم میزنیم که بافت یکدستی پیدا کند،پودر بادام و آرد را الک کرده و به ترکیب اضافه میکنیم،خمیر بدست آمده را به مدت سه ساعت داخل یخچال
یا یکساعت داخل فریزر استراحت میدهیم.به ١١۵ گرم تخم مرغ همزده شکر و آب لیموترش اضافه میکنیم،زمانی که آب داخل قابلمه زمانیکه به دمای ٨٠ درجه سانتیگراد رسید ترکیب را با فاصله از آب داخل قابلمه گذاشته و مداوم هم میزنیم تا حباب ها و رنگ سفید رنگ از بین برود و غلظت پیدا کند.خامه و پوست لیموترش زمانی که کمی از حرارت افتاد به ترکیب اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم(میزان خامه به ذائقه ی شما در میزان ترشی کرم بستگی دارد بین ۵٠ تا ١٠٠ گرم).سلفون کشیده و یکساعت داخل یخچال استراحت میدهیم.
رینگ را روی خمیر گذاشته و با شکل دایره درمیاوریم سپس خمیر را نواری بریده و دور رینگ قرار میدهیم و به خمیر کف خوب فشار میدهیم که بعد از پخت کف و دیواره از هم جدا نشوند) مقدار اضافی را به کمک چاقو جدا میکنیم.ابتدا با چنگال کف را سوراخ میکنیم سپس کاغذ روغنی گذاشته و از حبوبات یا سنگ های مخصوص پر میکنیم،پس از پخت و سرد شدنبه کمک یک صافی به آرامی لبه های پف کرده و نامرتب را صاف میکنیم میتوانید برای شکل منظم تر و زیباتر تارت،
پس از پر کردن با کرم لایه ی رویی را با فرچه، مقدار کمی گلوکز بزنید.
نوش جان