طرز تهیه بانوفی پای!!!

طرزتهیه بانوفی پای

مواد لازم:ساقه طلایی پودر شده 200گرم

کره آب شده:75گرم

ابتدا کره و بیسکوئیت را با هم مخلوط کرده و داخل قالب ها را سلفون میکشیم،سپس مواد کراست را به قطر نیم سانت کف و دور قالب پهن میکنیم و حداقل 2ساعت در یخچال قرار میدهیم.

مواد لازم برای فیلینگ:

شکر قهوه ای :50گرم

شیرعسلی:20گرم

کره:50گرم

موز:1عدد

ابتدا شکر و کره را روی حرارت میگذاریم تا شکر آب شود سپس شیرعسلی را اضافه کرده و اجازه میدهیم به غلظت برسد،وقتی مواد خنک شد یک لایه یک سانتی از مواد روی کراست ریخته و روی آن موز میچینیم و در یخچال قرار میدهیم ،پس از آن خامه ی قنادی را فرم داده و فرم دلخواه روی پای ایجاد میکنیم.

مدیر سایت