طرزتهیه بانوفی پای
مواد لازم:ساقه طلایی پودر شده 200گرم
کره آب شده:75گرم
ابتدا کره و بیسکوئیت را با هم مخلوط کرده و داخل قالب ها را سلفون میکشیم،سپس مواد کراست را به قطر نیم سانت کف و دور قالب پهن میکنیم و حداقل 2ساعت در یخچال قرار میدهیم.
مواد لازم برای فیلینگ:
شکر قهوه ای :50گرم
شیرعسلی:20گرم
کره:50گرم
موز:1عدد
ابتدا شکر و کره را روی حرارت میگذاریم تا شکر آب شود سپس شیرعسلی را اضافه کرده و اجازه میدهیم به غلظت برسد،وقتی مواد خنک شد یک لایه یک سانتی از مواد روی کراست ریخته و روی آن موز میچینیم و در یخچال قرار میدهیم ،پس از آن خامه ی قنادی را فرم داده و فرم دلخواه روی پای ایجاد میکنیم.