کرم کره ای ایتالیایی
مواد لازم:
آب یک چهارم پیمانه
سفیده تخم مرغ 4 عدد
کره هم دمای محیط 200 گرم
شکر 4/3 پیمانه
وانیل 4/1قاشق چایخوری
زمان آماده سازی: 1 ساعت
طرز تهیه:
برای تهیه باترکریم ایتالیایی ابتدا آب و شکر را با هم در ظرفی بریزید و مخلوط کنید سپس روی حرارت متوسط قراردهید و مرتب هم بزنید تا بجوشد
زمانیکه آب و شکر بجوش آمد با دماسنج دمای شربت را اندازه بگیرید سپس سفیده ها را در ظرف دیگر هم بزنید تا سفت شود وقتی درجه دماسنج به ۱۱۵ درجه سانتیگراد رسید از روی حرارت بردارید.
سپس شربت را کم کم به سفیده ها اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید. زمانیکه اضافه کردن شربت تمام شد دور همزن را به تند تغییر دهید و مواد را هم بزنید تا به دمای اتاق برسد در مدت همزدن سفیده ها بر اثر حرارت پخته می شوند با دست زدن به کاسه همزن می توانید دمای کرم را چک کنید
سپس کره را قاشق قاشق به مخلوط کریم اضافه کنید و با دور متوسط همزن مواد را هم بزنید بعد وانیل را اضافه کنید و با سرعت تند همزن به مدت چند دقیقه کرم را هم بزنید تا صاف و سبک شود
نکته:
اگر باترکریم شل شود به خاطر دمای زیاد کره است باتر کرم را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید
به دلیل اینکه بوی مواد دیگر را زود جذب می کند
در صورتیکه قصد دارید از کریم بعدا استفاده کنید وقتی از یخچال خارج کردید چند دقیقه هم بزنید و استفاده کنید
مناسب ترین زمان برای زدن سفیده های تخم مرغ زمانی است که دمای شربت به ۱۱۰ درجه سانتیگراد برسد