طرز تهیه دسر کیک نسکافه
مواد لازم برای تهیه دسر :
شیر : دو پیمانه
تخم مرغ : دو عدد
آرد : ۶۲ گرم
شکر : ۱۱۰ گرم
کره : ۲۵ گرم
پودر ژلاتین : ۱ قاشق سوپ خوری
پودر نسکافه : ۱ قاشق سوپ خوری
وانیل : ۱/۴ قاشق مرباخوری
خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم
زمان آماده سازی: 1 ساعت (بدون در نظر گرفتن زمان پخت کیک) زمان انتظار برای سرو: 6ساعت مناسب برای 6تا8 نفر
طرز تهیه:
ابتدا یک کیک شکلاتی با قطر ۲۰*۲۲ سانتیمتر را در قالب کمربندی قرار دهید. نسکافه و شیر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. توجه داشته باشید که شیر نباید تبخیر شود، به محض اینکه شیر به جوش آمد، ظرف شیر را روی شعلهپخشکن قرار دهید. پودرژلاتین را روی ۲ قاشق سوپخوری آب سرد ریخته و روی بخار کتری، بنماری کنید.تخممرغ، شکر و وانیل را به کمک همزن برقی بزنید تا سفید و کشدار شود.در این مرحله آرد را آرامآرام به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید. شیر داغ را به آرامی به مخلوط بالا بیفزایید و مرتب هم بزنید. توجه داشته باشید که اضافهکردن یک باره شیر داغ، باعث بستن تخممرغها میگردد. ظرف حاوی تخممرغ را به اجاق منتقل کنید و کره نرم شده را به مخلوط بیفزایید و مرتب هم بزنید تا به غلظت مناسبی برسد.مخلوط را از روی حرارت بردارید و ژلاتین حل شده را به مخلوط اضافه کنید. (اجازه دهید مخلوط از داغی بیفتد).
پس از خنک شدن مخلوط، خامه را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و روی کیک شکلاتی که از قبل درون قالب کمربندی آماده کردهاید بریزید و به مدت حداقل ۶ ساعت درون یخچال قرار دهید.درنهایت روی دسر را با قهوه، گردو و یا چیپسشکلات تزیین کنید.
نوش جان