شکلات تخته ای تلخ سایرو
روش های بن ماری کردن :
روش اول:
- مواد را در ظرف فلزی گودی ریخته و ظرف حاوی مواد را در ظرف بزرگ تری که محتوی آب گرم است قرار دهید.
- ظرف آب را روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد به تدریج ذوب شوند.
- مواد را با لیسک مرتب هم بزنید تا کاملا ذوب شوند.
- مواد را در ظرفی ریخته و آن را روی بخار کتری در حال جوش قرار دهید تا به تدریج ذوب شوند.
- مواد را با لیسک مرتب هم بزنید تا به طور کامل ذوب شوند.
روش سوم:
- ابتدا یک قابلمه یا ظرفی که بتوان روی حرارت قرار داد را تا نیمه یا دو سوم از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.
- وقتی آب جوش آمد، مواد را در یک ظرف نشکن دیگر ریخته و آن را بر روی ظرف آب جوش قرار دهید تا به تدریج حل شوند.
نکات حائز اهمیت :
- سطح آب داخل قابلمه باید ۴ الی ۵ سانتیمتر با زیر ظرف رویی فاصله داشته باشد.
- ظرف دومی که مواد در آن قرار می گیرند باید حتما از جنس نشکن باشد و دهانه قابلمه حاوی آب جوش را کامل بگیرد.
- اگر سایز ظرف حاوی مواد به اندازه ای نیست که در دهانه قابلمه قرار گیرد آن را به فاصله ۴ الی ۵ سانتیمتر بالای قابلمه نگه دارید تا مواد حل شوند.
- در صورتی که ظرف رویی (ظرف حاوی مواد) بزرگتر از ظرف زیری (ظرف حاوی آب جوش) است مواد را مرتب هم بزنید تا حرارت به صورت یکسان به مواد برسد و نسوزند.
نقد و بررسیها6