مایه خمیر:
یکی از اصلی ترین مواد برای به عمل آمدن نان شماست ، توصیه به استفاده از مایه خمیر خشک است ب شرطی که حتما به تاریخ مصرف آن توجه شود و تازه باشد
آب :
مقداری که قرار است در آن استفاده کنید بسیار مهم است و نکته مهم دیگری که هست این است که حتما آب یا هر مایعی که میخواهید به مایه نانتان اضافه کنید ، به تدریج اضافه کنید تا خمیر بافت خود را پیدا کند ،
به دمای آب توجه کنید ، معمولا دمای مناسب (حدودا) بین 43 تا 48 درجه هست ( بستگی به استفاده از مایه خمیر دارد ، اگر در مایه نانتان از مایه خمیر استفاده نکنید باید دمای آب شما بین 48 تا 54 درجه باشد
تمام این درجه ها بیشتر بر اساس تجربه است.
آرد:
آرد شما حتما باید مناسب تهیه نان باشد آرد های سفید و سبوس دار کامل مناسب نیستند ، زیرا که این دسته از آرد ها از ورآمدن آرد جلوگیری میکنند ( پیشنهاد ما این است که از نانوایی ها آرد مناسب را تهیه کنید ) .
چربی ها :
روغن ها و کره هایی که در نان استفاده میکنید باعث نرمی بیشتر نان و در نتیجه طعم بهتر نانتان میشوند ، نان هایی که در آن ها از از روغن استفاده شده از رطوبت بیشتری برخوردارند ( توجه کنید که از کره های کم چرب استفاده نکنید زیرا باعث پف نکردن نانتان میشوند )
تخم مرغ :
استفاده از تخم مرغ باعث بهتر شدن طعم و رنگ نان شما میشود
شکر :
اگر در مایه نانتان از کمی شکر استفاده کنید باعث ورآمدن کیک و پف کردن آن میشود
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.