کیک شیفون قهوه وشکلات
مواد لازم :
تخم مرغ : چهار عدد
شکر : ۲۲۰ گرم
وانیل : کمی
روغن مایع : یک چهارم پیمانه
آرد : یک پیمانه
بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
نمک : یک پنس
پودر کاکائو : یک سوم پیمانه
پودر نسکافه : ۱.۵ قاشق سوپ خوری
آب جوش : یک سوم پیمانه
زمان آماده سازی: 25 دقیقه زمان انتظاربرای پخت 40 دقیقه مناسب برای 8 نفر
طرز تهیه کیک شیفون قهوه :
فر را روی ۱۷۵ درجه میگذاریم تا گرم شود.
برای کیک شیفون باید قالب میان تهی باشد و احتیاجی به چرب کردن و آرد پاشی نیست فقط کف قالب را کاغذ روغنی می اندازیم . پودر کاکائو و نسکافه را داخل آب جوش می ریزیم و حل می کنیم و می گذاریم کنار. آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم الک می کنیم.
زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم . سفیده تخم مرغ ها را می زنیم. وقتی خوب پف کرد به تدریج چند قاشق از شکر را به آن اضافه می کنیم ، بعد از هر قاشق خوب می زنیم. زرده ها را با بقیه ی شکر و وانیل و روغن خوب میزنیم تا کشدار و سفید شود، مایع کاکائویی را که آماده کردیم اضافه می کنیم و حسابی می زنیم. مخلوط آردی را اضافه می کنیم و می زنیم، فقط در حد مخلوط شدن و در آخر سفیده ی تخم مرغ را اضافه و مخلوط می کنیم ، زیاد هم نمی زنیم تا پفش نخوابد.
داخل قالب ریخته و برای ۴۰ دقیقه در فر می گذاریم تا بپزد. وقتی آماده است که به سیخ چوبی یا خلال دندان چیزی نچسبد و تمیز بیرون بیاید.
وقتی از فر بیرون آمد می گذاریم روی توری تا خنک شود و بعد دورش را با چاقو جدا می کنیم و از قالب درش می آوریم و با خامه یا شکلات تزیین می کنیم و سرو می کنیم.
نوش جان