نکته جالب درمورد وافل
خاستگاه وافل به اروپای غربیِ قرون وسطی برمیگردد. در آن زمان، خمیر وافل در میان دو صفحه فلزی ریخته میشد که ساختاری مشبک داشت تا خمیر را نگه دارد و مانع ریختن آن از اطراف صفحاتی شود که روی شعله باز آتش قرار میگرفت.
وافل نان خوشمزه و شیرینی است که شکل مشبک دارد که به دلیل پخته شدن با دستگاه برقی پنجره ای و یا بهتر پخته شدن آن است.
وافل به صورت نوشتاری معانی دیگری هم دارد ولی در اینجا به عنوان ، نوعی صبحانه مشبک عالی و خوشطعم میباشد که از کلمه ای آلمانیِ به معنی بافتن چیزی به شکل شانه عسل گرفته سده است.
Waffle House نام تجاری فروشگاه های زنجیره ای است که معروفترین بازار فروش این محصول در ایالات متحده هستد.
به طورکلی دو نوع وافل در دنیا موجود است :
وافل بلژیکی و وافل آمریکایی
تفاوت این دو نوع در این است که وافل بلژیکی شکر بیشتری دارد و به همین دلیل است که رنگی کاراملی دارد.
وافل آمریکایی هم به جای مخمر با بیکینگ پودر درست میشود که البته پروسه پخت را بسیار سریع می کند و راحت تر است.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.