دانستنی فرهای قنادی
- یک قانون کلی هست که اگر حجم کیک شما بیشتر باشد حرارت فر متوسط و زمان پخت شما باید زیاد باشد
در عوض اگر کیک و شیرینی شما کوچک باشد حرارت زیاد فر و زمان کمتر برای پخت میخواهد
استثنایی وجود دارد که اگر کیک و شیرینی شما از سفیده یا زرده زیاد برخوردار باشد باید مثل شیرینی های حجیم با آن برخورد شود
- یکی از نکات و سوال هایی که همیشه مورد پرسش بوده
تبدیل های سانتی گراد به فارنهایت بوده است
به برخی از مهم ترین آن ها اشاره میکنیم
120 سانتی گراد = 250 فارنهایت
150 سانتی گراد = 300 فارنهایت
160 سانتی گراد = 325 فارنهایت
180 سانتی گراد = 350 فارنهایت
190 سانتی گراد = 375 فارنهایت
200 سانتی گراد = 400 فارنهایت
230 سانتی گراد = 450 فارنهایت
+ 2 نکته در مورد این درجه ها وجود دارد
1 . فرهایی که حرارت آن ها 500 یا 550 باشد بر اساس فارنهایت است
2 . فرهایی که حداکثر حرارت آن ها 250 تا 300 است براساس سانتی گراد است.
- برای پخت هرنوع شیرینی باید فر شما 15 تا 30 دقیقه قبل از پخت گرم شده باشد
- ممکن است گاهی فر شما زیاد از داغ باشد و شیرینی شما از داخل خام باشد
برای اینکه این مشکل را حل کنید یک تکه کاغذ فویل را چند لایه کرده روی شیرینی بگذارید ( به شیرینی شما آسیبی نرساند ) و دوباره داخل فر قرار دهید ، در این صورت قسمت خام آن نیز پخته خواهد شد
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.