دانستنی های روغن قنادی
به طور کل چند مدل روغن صاف وجود دارد که مهم ترین آن در شیرینی دانمارکی و خمیر هزار لا و تهیه شیرینی های خشک کاربرد دارد .
همین مدل روغن پر کاربرد که گفته شد در واقع در ایران به روغن 50 قنادی معروف است
برعکس نام آن که روغن جامد هست این روغن ها کاملا نرم بوده و انگشت در آن فرو میرود و نکته اینجاست که اگر به این حالت نبود باید آن را با کمی روغن مایع ترکیب و چرخ نمیید تا به نرمی استاندارد خود برسد
این روغن ها معمولا رنگ های زرد و سفید دارند که جالب است بدانید هیچکدام از آن ها به آن یکی ترجیح ندارد و حتی رنگ آنها در رنگ کیک هم تاثیری ندارد
نکته مهمی که باید به ان خیلی توجه کنید اینکه به بوی آن توجه کنید تا روغن کهنه به شما نفروشند
در مام دستور هایی که روغن جامد آمده میتوانید از همین روغن استفاده کنید
یکی از دلایل عمده ای که ما از این روغن استفاده میکنیم
1 . به علت خاصیت ترد کردن شیرینی
2 . شیرینی پس از پخت بسیار مستحکم تر است
3 . جدا شدن کیک از قالب بسیار راحت تر اتفاق میوفتد
اگر از روغن شما مقداری اضافه آمد میتوانید برای جلوگیری از افت کیفیت آن را در داخل یخچال نگه داری کنید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.