با این 7 نکته مانند حرفه ای ها ماکارون درست کنید :))

7 نکته قبل از پخت ماکارون

 

1 . برای لایه میانی ماکارون از انواع مربا و شکلات وکرم صبحانه یا نوتلا می‌توانید استفاده کنید .

 

2 . ماکارون رابدون اضافه کردن رنگ خوراکی هم تهیه می‌کنند و اضافه کردن رنگ خوراکی اختیاری است، اما ماکارون‌ های رنگی چشم‌ نوازتر و پرطرفدارتر هستند .

 

3 . می‌توانید به جای کاغذ شیرینی‌پزی از قالب‌ های مخصوص شیرینی ماکارون استفاده کنید .

 

4 . بهتر است قبل از تهیه شیرینی سفیده های تخم مرغ را به مدت یک شب در درون یخچال قرار دهید.

 

5 . سفیده های تخم مرغ باید با دمای اتاق هم دما باشند بنابراین می توانید آن ها را بعد از بیرون آوردن از یخچال به مدت ۵ دقیقه در درون آب گرم قرار دهید.

6 . رنگ های طبیعی خوراکی در حین پخت شیرینی کمرنگ می شوند بنابراین بهتر است قبل از پخت شیرینی ها رنگ آن ها را دو درجه تیره تر از رنگ مورد نظر خود

در آورید.

7 . برای طرز تهیه شیرینی ماکارون می توانید از رنگ های ژله ای با کیفیت بالا استفاده کنید.

مدیر سایت
ارسال دیدگاه