ترافل با بیسکوئیت و پودر نارگیل
مواد لازم:
کره:150گرم
بیسکوئیت ساقه طلایی:200گرم
شیرغلیظ زده:200گرم
پودر کاکائو:2قاشق غذاخوری
نارگیل خشک شده:125گرم
طرز تهیه:
بیسکوئیت ها را درون یک کیسه پلاستیکی ریخته و با یک وردنه بکوبید تا زمانی که خرد شوند،کره و شیر تغلیظ شده را درون یک تابه روی حرارت کم قرار دهید تا کره ذوب شود،سپس بگذارید کمی خنک شود.
حالا بیسکوئیت،پودر کاکائو و نارگیل خشک شده را به مخلوط کره ی ذوب شده اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند،مخلوط را به اندازه توپ های پینگ پنگ درآورید حالا در یک بشقاب شکلات خورد شده یا پودر نارگیل ریخته و ترافل ها را در آن بغلطانید تا کاملا پوشانده شود.
قبل از سرو ،ترافل ها در یخچال خنک کنید.