طرز تهیه شیرینی آلمانی

مواد لازم تهیه شیرینی آلمانی :

پودر قند 100 گرم

روغن جامد 300 گرم

شربت یا عسل 60گرم

شیر 60 گرم

وانیل مقداری

تخم مرغ 1عدد

آرد 600 گرم

مارمالاد یا ژله به مقدار لازم زمان

آماده سازی :

15دقیقه زمان انتظار : 3 ساعت مناسب برای : 10 تا 15 نفر

طرز تهیه: ابتدا روغن و پودر قند رو بزنید تا نرم و سبک بشه.

به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل رو اضافه کرده و مواد رو مخلوط کنید.(نباید مواد رو زیاد هم بزنید. در حد مخلوط شدن و یک دست شدن) بعد آرد رو اضافه کنید و با قاشق به آرومی فقط در حد یکدست شدن کامل هم بزنید و نه بیشتر.

خمیر کمی حالت چسبنده داره که با قرار گرفتن توی یخچال از حالت چسبندگی خارج میشه.

خمیر رو داخل نایلون ریخته و به مدت 2 تا 3 ساعت توی یخچال بذارید تا خنک بشه. بعد خمیر رو مابین دو نایلون به ضخامت 2 میلی متر بازکنید و کاتر بزنید.

برای قالب زدن هم میتونید به مقدار خیلی کم آرد زیر خمیر بریزید. (به مقدار خیلی کم). توی سینی خمیر کاتر زده شده چیده و با حرارت 150 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار بدید.

البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممکنه تغییر کنه. باید کمی تغییر رنگ بده. بعد از خنک شدن مابین شیرینی ها رو مارمالاد بذارید و روشو تزیین کنید.میتونید روی شیرینی رو با نارگیل یا کنجد بوداده و یا خلال و پودر پسته تزیین کنید.در ضمن برای چسبیدن مواد به رویه از عسل گرم استفاده کنید.

نوش جان برای درخواست دستور های مورد علاقتون به info@khoosheonline.ir پیام بدید

خوشحال میشیم بخشی از شادی سفره هاتون باشیم :))))

مدیر سایت
ارسال دیدگاه