مواد لازم تهیه شیرینی آلمانی :
پودر قند 100 گرم
روغن جامد 300 گرم
شربت یا عسل 60گرم
شیر 60 گرم
وانیل مقداری
تخم مرغ 1عدد
آرد 600 گرم
مارمالاد یا ژله به مقدار لازم زمان
آماده سازی :
15دقیقه زمان انتظار : 3 ساعت مناسب برای : 10 تا 15 نفر
طرز تهیه: ابتدا روغن و پودر قند رو بزنید تا نرم و سبک بشه.
به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل رو اضافه کرده و مواد رو مخلوط کنید.(نباید مواد رو زیاد هم بزنید. در حد مخلوط شدن و یک دست شدن) بعد آرد رو اضافه کنید و با قاشق به آرومی فقط در حد یکدست شدن کامل هم بزنید و نه بیشتر.
خمیر کمی حالت چسبنده داره که با قرار گرفتن توی یخچال از حالت چسبندگی خارج میشه.
خمیر رو داخل نایلون ریخته و به مدت 2 تا 3 ساعت توی یخچال بذارید تا خنک بشه. بعد خمیر رو مابین دو نایلون به ضخامت 2 میلی متر بازکنید و کاتر بزنید.
برای قالب زدن هم میتونید به مقدار خیلی کم آرد زیر خمیر بریزید. (به مقدار خیلی کم). توی سینی خمیر کاتر زده شده چیده و با حرارت 150 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار بدید.
البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممکنه تغییر کنه. باید کمی تغییر رنگ بده. بعد از خنک شدن مابین شیرینی ها رو مارمالاد بذارید و روشو تزیین کنید.میتونید روی شیرینی رو با نارگیل یا کنجد بوداده و یا خلال و پودر پسته تزیین کنید.در ضمن برای چسبیدن مواد به رویه از عسل گرم استفاده کنید.
نوش جان برای درخواست دستور های مورد علاقتون به info@khoosheonline.ir پیام بدید
خوشحال میشیم بخشی از شادی سفره هاتون باشیم :))))
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.