روش تهیه حلوای آردگندم :
شکر ۱ لیوان
آرد سفید ۲ لیوان
پودر هل مقدار کمی
روغن مایع دو سوم لیوان
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
زعفران 1قاشق غذاخوری
1-برای تهیه شربت حلوا ابتدا یک قابلمه کوچک روی حرارت قرار دهید سپس ۲ لیوان آب داخل آن بریزید. در ادامه گلاب را به همراه شکر و پودر هل به قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا شکر به طور کامل درون آب حل شود.
2-پس از اینکه شکر حل شد زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کنید و با دیگر مواد مخلوط کنید. پس از اینکه شربت آماده شد روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید زمانی که می خواهید آن را به آرد اضافه کنید باید داغ باشد.
3- آرد را سه مرتبه الک کنید تا کاملا صاف و یکدست شود سپس یک ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید و روغن مایع را داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن مایع داغ شد حرارت زیر قابلمه را ملایم کنید تا روغن داغ باشد.
4-یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و آرد را به آن اضافه کنید. آرد را تفت دهید تا تغییر رنگ دهید و رنگش کمی مایل به کرمی شود. توجه داشته باشید که این مرحله خیلی مهم است چون اگر از آرد غافل شوید سریع ته می گیرد.اگر آرد بسوزد طعم حلوای شما خراب می شود. پس از اینکه رنگ آرد تغییر کرد روغن را به صورت داغ به آرد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا روغن و آرد کاملا یکدست شوند. حرارت زیر تابه را کم کنید و شربت را کم کم به حلوا اضافه کنید.
5-مواد را با قاشق خوب مخلوط کنید تا حلوا حالت خمیری به خود بگیرد. پس از اینکه حلوا روغن انداخت و آماده شد آن را در ظرف مورد نظرتان بکشید. برای تزیین حلوا می توانید از پودر پسته, خلال پسته ، خلال بادام و پودر نارگیل و پرک بادام و….. استفاده کنید نوش جان
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.