طرزتهیه فالوده شیرازی

فالوده شیرازی

 

مواد لازم تهیه فالوده شیرازی :

نشاسته : 300 گرم
آب: 4 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
لیمو تازه: 1 عدد
گلاب: نصف پیمانه
شربت آلبالو: به مقدار لازم

زمان آماده سازی 1 ساعت مناسب برای 4نفر

طرز تهیه:

ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و دو پیمانه آب را درون آن بریزید و شکر را اضافه کنید، بر روی اجاق گاز قرار دهید. سپس شکر را هم بزنید تا در آب حل شود و صبر کنید تا آب شکر قوام پیدا کند.
در این مرحله گلاب را اضافه کنید و صبر کنید تا شربت چند بار قل بخورد. سپس آن را از روی اجاق گاز بردارید و بگذارید کنار تا خنک شود. سپس بعد از سرد شدن شربت آن را در یک کاسه مناسب بریزید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
بعد از یخ زدن شربت آن را از فریزر بیرون بیاورید و برای پودر کردن، آن را درون مخلوط کن بریزید. بعد از اینکه شربت یخ زده را کاملا پودر کردید، دوباره آن را به صورت پودر شده در یخچال قرار دهید.
حالا نوبت به درست کردن رشته‌های فالوده است. ابتدا یک قابلمه را انتخاب کنید و دو لیوان آب به آن اضافه کنید. سپس نشاسته را به آن اضافه کنید و قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید، تا آب به تدریج تبخیر شود و نشاسته باقی مانده کشدار و غلیظ شود. سپس برای ایجاد رشته‌های نازک نشاسته از یک آبکش با سوراخ های ریز کمک می‌گیریم. نشاسته کشدار و غلیظ را در آبکش بریزید و با فشار بر روی نشاسته‌ها باعث شوید تا از سوراخ های ریز آبکش رد شوند. در زیر آبکش کاسه‌ای پر از یخ قرار دهید تا رشته‌های نازک روی یخ‌ها ریخته شود. توجه کنید که بهتر است که از یک آبکش با سوراخ های ریز تراستفاده کنید تا فالوده شما ریز تر و زیباتر شود.
بعد از خروج رشته ها از آبکش و ریختن آن ها بر روی یخ، خوب یخ را هم بزنید تا رشته‌ها سفت شوند. سپس یخ‎های یخ زده را در یک کاسه مناسب بریزید و رشته‌ها را به آرامی از یخ بیرون بیاورید و به کاسه حاوی یخ پودر شده اضافه کنید و آن را به خوبی مخلوط کنید. تا فالوده در همه جای یخ قرار بگیرد.
فالوده را در یک کاسه زیبا بریزید و به آن آب لیموی تازه را با کمی شربت آلبالو اضافه کنید و به دلخواه تزیین کنید.
نوش جان.

مدیر سایت